fiofionisio Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 nazdar, prosim vas, kdyz pichnu do ps4 flashku s filmem, muzu to tam nekde najit projizdel sem snad vse ale to usb sem nemohl v ps najit chtel jsem zkusit jestli mi to perhraje film protoze na tv mi to psalo nepodporovany format, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 v Media Playeru a ten najdes na Storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 POZOR!Na flashce je nutne zalozit slozku VIDEOS a do te slozky film nakopirovat,jinak ho ps4 nevidi.Format flashky FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Na jmenu slozky nezalezi stejne jako tomu bylo u PS3 :idea: Nechapu kde se vzal tenhle blud ze to musi byt ve slozce "Video" :roll: Stejne tak u fotek... jen hudba musi byt ve slozce Music :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hatatytla Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Zdravím Snad se hloupe neptam ale kolik tak zabere ten Media Player kdyz ho stahnu??jde mi oto ze na internet se dostanu pouze pres hot spot z mobilu..a co jsem dnes zkousel tak to papá data statecne dekuju za pripadnou odpoved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Vitaj, tak dle psn má 17,9 MB, to snad stáhneš i přes dial-up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hatatytla Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Tak ja kdyz jsem ho propojil tak uz to data bralo samo..a to sem ani nic neotevrel jako browser atd..jak je to tedy mozny??za dve minuty mi to sezralo 100mb ps4 mam novej a prave tam ani zadnej prehravac neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 to se ti stahuje nejspíš update samotné konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hatatytla Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 (upraveno) A ta aktualizace nejde vypnout?? Fw mam 3.55 Upraveno Prosinec 15, 2016 uživatelem Hatatytla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Bohužel, bez té aktualizace se ani nedostaneš do store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hatatytla Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Oki takze az bude vyresen update a stahnu si ten Media Player tak pak jestli jsem to spravne nastudoval tak pak tam budu moct zapojit flesku a zni si poustet mp3 kdyz budu hrat hru je to tak??a co mobilni telefon pouzit jako flesku to jde taky?? Dekuju za trpelivost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Tak abych ti pravdu řekl, tak s těma mp3 netuším - nepoužívám. Ale myslím si, že mobilní telefon použít nepůjde, ale je to jen můj odhad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hatatytla Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Tak uvydime.. kazdopadne dikes za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fiofionisio
nazdar, prosim vas, kdyz pichnu do ps4 flashku s filmem, muzu to tam nekde najit projizdel sem snad vse ale to usb sem nemohl v ps najit chtel jsem zkusit jestli mi to perhraje film protoze na tv mi to psalo nepodporovany format, diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.