houba2007 Odesláno Listopad 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Mám tento kabel - na TV jenom VGA - zkoušel jsem ho zapojit a nic jsem z toho nedostal. HDMI do Xka VGA - VGA a červený a bílý cinch do slučovače na jack žlutý cinch zůstává volný ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Listopad 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 HDMI do xka, a do Tv buď jen VGA + červenej a bílej(ty jsou zvuk) a mělo by to jít. Jinak HDMI do xka a všechny tři cinche použij (červenej a bílej zvuk, žlutej video)-ale kvalita nebude asi nic moc. Pak jen projeď vstupy v tv abys našel to VGA nebo cinche (Většinou je VGA označený jako PC a cinche jako AV nebo komponent). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 nic teď jsem to zkoušel znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Tak ten kabel otestuj jestli vůbec fuguje třeba v PC. Jestli to jde (jestli to jsou samci nebo samice), do PC VGA a do tv HDMI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Ten kabel ti nikdy nebude fungovat ! Je to speciální kabel pouze pro podporované zařízení, které umí posílat VGA signál z HDMI portu, nebo obráceně. Pokud chceš konvertovat HDMI signál na VGA, potřebuješ např. http://www.gme.cz/prevodnik-vga-na-hdmi-sta-hdcvga01-p052-095 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.