michal.ostravice Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Ps+ není třeba. Jinak si vyzkoušej War thunder, protože je to konkurence a trochu jiný pohled. WoT je prostě WoT a už se nezmění i když jsem si u té bety užil a budu hrát obojí. War thunder tam moc map nemá, ale vydají za čtyři z WoT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dog120 Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Zdarec.. Super koukal jsem na videa. Uz mate nekdo trochu zazitku se hrou..? Zajima me zda tam jsou hitzony.. Napr. Sestrelit tanku pasy, trefit mu munici.. Z toho videa jsem koukal ze tam ani nepriblizuje a jen strili a trefuje.. Jinak jsem koukal na warthunder a vypada to peckove. Jen trosku zamtene ovladani mi prislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Dog120... ovládání si musíš trochu nastavit, ale není to problém. V topicu WT jsem posílal odkaz na nastavení letadel. Nastavení ovládání tanku doporučuji na stejném principu. Je tam víc tlačítek a nejelpší je si nastavit vedlejší tlačítka na kombinaci L2 + něco (křížek, čtverec, šipka atp.) - získáš tím dvojnásobek tlačítek, která u WT rozhodně budeš potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dog120 Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Cauves.. Chci se zeptat fungujou vam tanky ..? me to tam pise chybu ..a kdyz si overuji ping tak mam u toho vykricnik ..? Nemate nekdo ten sami problem ..? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Dog120 - to byla teprve beta, čeká se až se to celé spustí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dog120 Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 jop jop dekuju uz mi to taky doslo ze se tu vlastne celou dobu mluvilo o bete .. skoda chtel jsem ji aspon zkusit :D :D . Jinak jestli to nekdo smazite na telefonu jsem tam jako Dog120_dc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 pořád to neběhá...to jsem zvědav kdy to bude už funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Osobně jsem betu nezkusil ale teď když najedu na store na World of tanks tak tam je "disc only" což by znamenalo že to bude pouze na placce. Každopádně všichni víme jakej je na store bordel takže chyba bude asi tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Osobně jsem betu nezkusil ale teď když najedu na store na World of tanks tak tam je "disc only" což by znamenalo že to bude pouze na placce. Každopádně všichni víme jakej je na store bordel takže chyba bude asi tam. ......................................................................... .."jakej je na store bordel takže chyba bude asi tam. Zdravím,to bude přesně ono.Takže z toho pomalu leze už "placka/disk placená hra,snad alespon demo mohli pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Prosinec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 ..........................................................................."jakej je na store bordel takže chyba bude asi tam. Zdravím,to bude přesně ono.Takže z toho pomalu leze už "placka/disk placená hra,snad alespon demo mohli pustit. To je samozřejmě nesmysl... Jinak v lednu bude další BETA, je to ofic info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 takže další beta víkend bude 8.1-10.1 https://www.facebook.com/WoTConsoleCZ/?fref=nf,http://console.worldoftanks.com/en/news/general-news/ps4-openbeta2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 Už to taky mohli ti tataři spustit. .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Druhá beta na World of Tanks pro PS4 už tento týden Martin Šmíd , 05.01.2016 23:11, 16 Vývojáři ze studia Wargaming Europe dnes oznámili druhou betu hry World of Tanks pro konzoli PlayStation 4, která bude probíhat od 8. do 10. ledna. Budete tak mít znovu možnost si hru vyzkoušet, než se na PlayStation 4 dostane ve finální verzi, což už by zase tak moc dlouho trvat nemělo. Níže v novince se můžete podívat na nový deníček vývojářů, který o PlayStation 4 verzi pojednává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 mam technickej dotaz.jelikož je to dostupný jen na US store to jako znamená že to poběží na US serveru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 mam technickej dotaz.jelikož je to dostupný jen na US store to jako znamená že to poběží na US serveru? imo je úplně jedno odkud to stáhneš...ve hře máš stejně možnost manuální volby serveru, takže i EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 A je to tady,oficiální datum spuštění je 19.1.2016,http://console.worldoftanks.com/en/news/general-news/ps4-keydates/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkr Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 Parada, uz se tesim, hral jsem na PC a prijde me ze na ps4 je i grafika libivejsi, jedine co me trosku zarazi jsou zvuky kanonu, to me prijde takove plechove, jednotvarne oproti PC verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 World of Tanks má datum vydání pro PlayStation 4 Martin Šmíd , 13.01.2016 20:56, 4 V minulém roce byla pro PlayStation 4 oznámena úspěšná hra World of Tanks, kterou bylo možné si na konzoli od Sony vyzkoušet díky dvěma otevřeným betám. Dnes vývojáři ze studia Wargaming oznámili, že testování proběhlo úspěšně, takže mohlo být stanoveno datum vydání. World of Tanks bude na PlayStationu 4 dostupný od 19. ledna, navíc hráči mající předplacené PlayStation Plus dostanou zdarma exkluzivní německý tank Pz.Kpfw. II Ausf. J-PS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 (upraveno) Skvělé,je to docela taktické,ale nikoliv epické jako War thunder. Našlo by se tady dostatek hráčů na složení čety? Tedy 4. Upraveno Leden 19, 2016 uživatelem flesh light změna podmínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Zdar pánové, tak od 18:00 by měli být spuštěny servery. Neví někdo zda bude do hry přidána četa a ty zvuky ve hře když mluví z tanku? Jako třeba "neprorazila" atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Četa funguje,zvuky posádky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 19, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Pokud by někdo z tankánu měl zájem mě pridat do přátel ,tak muj nick je solid_79cz díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 čeština se konat nebude že ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Stále si řikám, že to ještě nemůže být plná hra. To ovládání tanku, respektive reakce jsou prostě děsný.. a ten zvuk výstřelů z děla se taky moc nepovedl... nevim jestli jsem sám, ale přijde mi to strašně nedotažený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Leden 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2016 Četa funguje,zvuky posádky ne Musíš přepnout jazyk v PS4 na "English (US)" a pak to funguje. Napr. na "English (UK) ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.