smejki Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 (upraveno) Koupil jsem jen tu KV220... dělo sice o ničem, ale pancíř to vynahradí :) za mě zatím dobrý tank. Uvidím, možná koupím Love nebo T34 "až bude nějaká akce. SuperPershing není špatný, jen je někdy potřeba použít goldy. A s čím u toho C couvaš a jedeš do předu? To jediné mi vadí, jinak good... Dopředu R2,dozadu L2,ale byl to boj si zvyknout.Prvních asi 50 bitev jsem jezdil s původním nastavením,pak jsem objevil tohle,ale ještě dlouho jsem místo střelby popojížděl .Mrkni v nastavení hry,je tam popsaný co který tlačítko dělá,a jsou tam myslím 4 typy ovládání. K tomu SP,tady jsou goldy za goldy,a to teda platit nemínim.Já bych bral nějaký medko,spíš t-54 1prototype,ale tady zatím není ,třeba až spustí britskou linii,pořídím to fv,co byla na PC X.a teď z toho udělali premiak.Nebo přinejhorším CDC,ale to bych potom spíš volil asi FCM-50t. Upraveno Leden 24, 2016 uživatelem smejki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Nejsou... můžeš normálně koupit Gold munici a třeba automaticky hasičák za stříbrné. Změnu placení provedeš trojůhelníkem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 (upraveno) Nejsou... můžeš normálně koupit Gold munici a třeba automaticky hasičák za stříbrné. Změnu placení provedeš trojůhelníkem ;) Super,to jsem si nevšiml:roll:,už to tam láduju :cheesygrin: Upraveno Leden 24, 2016 uživatelem smejki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Dopředu R2,dozadu L2,ale byl to boj si zvyknout.Prvních asi 50 bitev jsem jezdil s původním nastavením,pak jsem objevil tohle,ale ještě dlouho jsem místo střelby popojížděl .Mrkni v nastavení hry,je tam popsaný co který tlačítko dělá,a jsou tam myslím 4 typy ovládání.K tomu SP,tady jsou goldy za goldy,a to teda platit nemínim.Já bych bral nějaký medko,spíš t-54 1prototype,ale tady zatím není ,třeba až spustí britskou linii,pořídím to fv,co byla na PC X.a teď z toho udělali premiak.Nebo přinejhorším CDC,ale to bych potom spíš volil asi FCM-50t. Tak s tím C nastavením máš můj obdiv... :D to je vražda :D nic asi si budu muset zvyknout na knipl. Škoda, že si to nejde nastavit podle sebe... hodil bych si jízdu na šipky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Tak s tím C nastavením máš můj obdiv... :D to je vražda :D nic asi si budu muset zvyknout na knipl. Škoda, že si to nejde nastavit podle sebe... hodil bych si jízdu na šipky. To je na zvyku,ze začátku jsem s tím bojoval,ale teď bych neměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 čau, hledám nějaké spoluhráče do platoonu. Hrajem s kamarádem už od bety a rádi by jsme si zahráli ve více lidech. Pokud máte zájem napište mi. Nick na PSN mám v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 ,jedna celkem povedená bitva ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Jo pěkný, včera se mi povedlo něco podobnýho s KV-1S. Taky 7 tanků, občas se zadaří:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Lidi dají se někde zapnout zvuky posádky? Moje nemluví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Lidi dají se někde zapnout zvuky posádky? Moje nemluví... Přepni si jazyk v konzoli na English us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Přepni si jazyk v konzoli na English us Aha dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 smejki -super povedená bitva, brzo zase dáme četu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 ,jedna celkem povedená bitva ;) Pěkně... divím se že si nedostal 'M'ko... Jinak doufám, že něco udělají se zvuky tanků... to snad nahrávali v Mountfieldu u sekaček... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 ,moji první bratři ve zbrani 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Co to znamená u stíhačů "Hull Lock"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Nemůžeš otáčet hlavou a otáčíš dělo celým tělem. Má to i medium tank M3 Lee, není to jen u destroyerů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Nemůžeš otáčet hlavou a otáčíš dělo celým tělem. Má to i medium tank M3 Lee, není to jen u destroyerů Tak to snad každý ví... :) dík ;) Jinak to že se nedá psát do hry, moc jako pozitivum nevidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Borci jak funguje ten q Girls und Panzer ? Mám na Pz.IV H 20 k expu a nic jsem nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Máš ten ops aktivní?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Troopik Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 nevíte, kdy budou další tanky ve hře? chybí mi tam třeba hellcat, za kterýho jsem rád hrál na PC...zároveň mi celkem chybí rota, bitvy 4v4 s t8 tankama byly taky dobrý, nevíte, zda je toto taky v plánu? tam je ♥♥♥♥, že není funkční ten chat ve hře, protože toto jsem hrával s náhodnýma lidma a tam jsme se domlouvali jen in-game chatem na každé mapě co zahrajeme ... co mne překvapilo je, že velká sada na opravu a lékárna jsou jen za goldy :X nebo se to někde nechá přepnout taky na nákup? četu bych nějak dal, jen potřebuji poladit sluchátka, máte nějaký tip? asi na jinou hru bych je nepoužíval, tak nevím, zda se vyplatí jít do nějakých lepších či stačí nějaká obyč? Madleiv reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Kod na 7 dní premiaku:EAP2E-NDDV5-WH4PM-6SR67,aktivovat na :http://console.worldoftanks.com/en/news/,přihlásit se pod svým nickem.Nevim,jak dlouho bude fungovat,já aktivoval před minutou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Ajo já jsem Dick , myslel jsem že to kalkuluje samo :D jsem nováček no ,každopádně diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta-b Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Tak bohužel už to píše "invalid code". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Tak bohužel už to píše "invalid code". ten kod je jen na jedno pouziti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 nevíte, kdy budou další tanky ve hře? chybí mi tam třeba hellcat, za kterýho jsem rád hrál na PC...zároveň mi celkem chybí rota, bitvy 4v4 s t8 tankama byly taky dobrý, nevíte, zda je toto taky v plánu? tam je ♥♥♥♥, že není funkční ten chat ve hře, protože toto jsem hrával s náhodnýma lidma a tam jsme se domlouvali jen in-game chatem na každé mapě co zahrajeme ... co mne překvapilo je, že velká sada na opravu a lékárna jsou jen za goldy :X nebo se to někde nechá přepnout taky na nákup? četu bych nějak dal, jen potřebuji poladit sluchátka, máte nějaký tip? asi na jinou hru bych je nepoužíval, tak nevím, zda se vyplatí jít do nějakých lepších či stačí nějaká obyč? Nákup automatického hasičáku a goldové munice se přepíná trojůhelníkem... pro výběr platby. Že by to u lékárničky a nářadí nešlo? Nevím zkusím až budu doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.