Casnacaj Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Nákup automatického hasičáku a goldové munice se přepíná trojůhelníkem... pro výběr platby. Že by to u lékárničky a nářadí nešlo? Nevím zkusím až budu doma... jde to všechno, ale musíš to nářadí a lekárnu nejdříve vybrat, jako bys je chtěl koupit a až pak to jde trojúhelníkem změnit na silvery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 jde to všechno, ale musíš to nářadí a lekárnu nejdříve vybrat, jako bys je chtěl koupit a až pak to jde trojúhelníkem změnit na silvery. Jj takže klasika... já sem si to myslel proto jsem to Troopicovi tak napsal, hned se mi nezdálo, že by to u lékárničky a nářadí nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Troopik Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 díky za info pánové, tak to jsem to tam nějak zazdil, u té munice jsem to našel úplně v pohodě, ale tyhle věci jsem přehlédl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 (upraveno) Další video , Upraveno Leden 29, 2016 uživatelem smejki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 Taky se zdařilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 Taky se zdařilo :-) Parádní,jen kdyby taková byla každá co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 Parádní,jen kdyby taková byla každá co :) Právě to je tak jednou z deseti :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 (upraveno) Kod na 7 dní premiaku:EAP2E-NDDV5-WH4PM-6SR67,aktivovat na :http://console.worldoftanks.com/en/news/,přihlásit se pod svým nickem.Nevim,jak dlouho bude fungovat,já aktivoval před minutou. Jde se vam nekomu prihlasit na stranky wot pod ps4 uctem pro zadani kodu na premium? O.o *edit* vyreseno : D staci zadat spravny email spravneho uctu Upraveno Leden 30, 2016 uživatelem medvidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Lidi jak se upozorňuje na nebezpečí na mapě, ten žlutý vykřičník? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Zobrazis si mapu (tusim, ze touchpadem nebo tlacitkem options) a pak najedes na sektor, ktery chces a das krizek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 (upraveno) Aha díky...P Upraveno Únor 4, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Čau, někdo občas na četu tier 6 a 8? Prosím spíše někoho zkušenějšího (wn8 alespoň kolem 1500 řekněme)...chci to jako relax po někdy nervy drásajícímu randomu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 Čau, hrajeme s klukama každý večer tiery 6-9. Určitě se můžeš přidat pokud budeš chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 (upraveno) uŕcite muzeme zkusit, pridam si te. Upraveno Únor 12, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2016 Ukládají se někde záznamy bitev jako u PC? Asi ne že... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 (upraveno) nn, jen klasicky ulozit video;) Upraveno Únor 21, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Koukám na xboxu maji vic narodnosti jak my na ps4:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Únor 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Na xboxu je wotko déle, dočkáme se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Únor 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 Hrali byste to i kdyz mate uz mrte rozjety tanky na pc? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Únor 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 Jasne,na pc mám slušně rozjeté tanky. .Na ps4 to hraju raději. . ( je to dáno tim že na pc to nemůžu hrát na plné detaily a jsem taky rád, že na ps4 nejsou žádné módy a všichni mají stejné šance :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejki Odesláno Únor 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 Hrali byste to i kdyz mate uz mrte rozjety tanky na pc? :-) Mám na PC 16 000 bitev,dost premiových tanků a hraju teď jen PS4 verzi s podobných důvodů jako lostkojot.Hlavně ty mody,na PC je to frustrující,tady je to čistý a rozhoduje opravdu schopnost hráče a ne cheaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Únor 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2016 Mě fascinuje jak blbě běhají a cukají v Thunder war tanky.Tady je to uplně čisté a plynulé,takže hratelnost jako taková rozhodně lepší. Zajímá mě kde seženu bitvu dobovou,tedy reálné bojiště nebo alespon tanky z té doby..nechci guláš mix všech dob a států,ale reálnou bitvu? Kde se sežene? Nebo to jde jenom na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Troopik Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 Realisticke bitvy na ps4 nejsou, take se mi nelibi jak proti sobe stoji tanky treba z 45 a z 60. let a to pak jeste kdyz chytis bitvu o dva tiery vyssi ... Na druhou stranu ty realisticke bitvy na pc me kdysi take nebavili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 Fakt je to uplne jina hra oproti pc a hodne me to vtahlo :) Akorat me stve ze kazdou hru musim nekoho mutovat...nejde to nastavit globalne pro vsechny na porat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 To jsem se taky už ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.