Glare Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Ahoj, jsem nováček a xbox 360 mám od včerejška :) Chtěla bych vás poprosit o radu, jaké dobré hry mi můžete doporučit pro dva na jedné konzoli a ne online (split screen). Hrajeme s přítelem a nejraději bychom nějaké závodění, ať už v autech (ideálně NFS) a nebo např. akrobatické lyžování a podobně. Xbox máme s RGH, tak bychom si to rádi někde stáhli. Děkuji za rady a postřehy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 2, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 (upraveno) I když ty mas Xbox od vcerejska, tak to tě neomlouva od pouziti tlačítka Hledat zde na fóru :ziped: Našlo by ti to několik odkazu na stejný dotaz jako je ten tvůj a ano, opravdu nejsi první kdo se na toto ptá. :psp: Jinak hry pro dva najdeš zde na webu http://www.co-optimus.com/system/1/xbox360.html Já doporučují třeba LEGO hry Jinak radu kde tyto hry stahnes zde na fóru nedostanes, je zde zakázáno šířit warez :!: Upraveno Listopad 2, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milosh1468628313 Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Co se týče párty hry, tak nejlepší co jsem zatím našel je Viva Pinata: Party Animal. Je to pár takových miniher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glare Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Děkuji a omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.