Booozan Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Zdravím, rozhoduji se mezi těmito telefony: 1. LG G4 2. Huawei P8 3. SONY Z5 Který by jste mi doporučili? Děkuji za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 SONY SONY SONY :D osobně mám teda Z2 ale pokud chceš Z5 a nevadí ti cena tak neváhej... podle mýho názoru je ale Z3 dostačující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tofi Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 urcite LG nebot ma nejlepe odladeny system diky vyrobe Nexusu pro Google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Cena mi až tak nevadí a kupovat bych chtěl až nekdy kolem vánoc, takže půjde určitě i dolů si myslím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 A jak se to projevuje, že má nejlépe odladěný systém ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tofi Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 A jak se to projevuje, že má nejlépe odladěný systém ? :) system je rychly, stabilni, nezabira tolik ramky, neni tam tolik srackojidnuch aplikaci ktere jsou predinstalovane a nejdou odebrat, a nezere to tolik baterku, osobne mam nejradeji nexus s uplne cistym androidem, bez ♥♥♥♥♥nich nadstaveb jako ma samsunt nebo sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 díky za odpověď :) .. zní to dobře, já mam teď Samsung Galaxy S3 a je pravda, že těch blbostí je tam dost, co nejsou odinstalovat :D a taky je plus u LG, že je nejlevnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 mě se například nástavby od sony líbí. Navíc remote play k PS4 a celková synchronizace je super. Nevím jak je na tom s foťákem LG ale já si foťák od Sony nemůžu vynachválit a k tomu ještě ten design :3 Btw. mám Z2 4 jádro a 3gb ram a ještě se mi nestalo že by telefon šel pomalu nebo se nedejbože sekl na delší dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Moc vám děkuji za vaše rady a názory a vypadá to, že Huawei přestanu řešit a rozhodnu se mezi těmito a nejspíš rozhodne počet peněz, které budu mít k dispozici :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Ja osobne bych volil v tomto poradi: huawei P8, sony z5, lg proc?mam vynikajici zkusenost s telefonama huawei, nadstavba EMUI je luxusni, plynula.. p8 ma skvely parametry za mnohem nizsi cenu nez u jinych znacek; sony z5 bych btal z duvodu luxusniho vzhledu, paradne odladeny system, uzasnej displej a fotak.. No a lg na konec protoze s telefonama lg nemam dobre zkusenosti a neplacam do vetru, 6 let jsem delal v telekomunikacich a telefony jsem prodaval ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 iphone 6s :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 (upraveno) Jee tak to to mám teď pěkně zamotaný :D .. asi si budu muset vzít každý do ruky a vyzkoušet si ho :) Jinak nemám nic proti iPhonum, ale mam radši Android (vím, iOS je rychlejší a plynulejší), ale jsem na Android zvyklý a přijde mi, že co se týká hardwaru, je na tom každý z těchto zmíněných lépe :) Upraveno Listopad 5, 2015 uživatelem Bozan666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 kup si Xperii Z3 + z EU distribuce a máš to... ;) za 14k budeš mít dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Jojo, EU distribuci mám v plánu, vyjde to levněji a nějaký větší nevýhody to nemá, ted maji Z5 za 17.500,-, tak by do vánoc mohl byt treba za těch 15.000,- :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Booozan
Zdravím, rozhoduji se mezi těmito telefony:
1. LG G4
2. Huawei P8
3. SONY Z5
Který by jste mi doporučili?
Děkuji za rady :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.