Booozan Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 Zdravím, rozhoduji se mezi těmito telefony: 1. LG G4 2. Huawei P8 3. SONY Z5 Který by jste mi doporučili? Děkuji za rady :) Citovat
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 SONY SONY SONY :D osobně mám teda Z2 ale pokud chceš Z5 a nevadí ti cena tak neváhej... podle mýho názoru je ale Z3 dostačující. Citovat
0 tofi Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 urcite LG nebot ma nejlepe odladeny system diky vyrobe Nexusu pro Google Citovat
0 Booozan Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 Cena mi až tak nevadí a kupovat bych chtěl až nekdy kolem vánoc, takže půjde určitě i dolů si myslím :D Citovat
0 Booozan Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 A jak se to projevuje, že má nejlépe odladěný systém ? :) Citovat
0 tofi Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 A jak se to projevuje, že má nejlépe odladěný systém ? :) system je rychly, stabilni, nezabira tolik ramky, neni tam tolik srackojidnuch aplikaci ktere jsou predinstalovane a nejdou odebrat, a nezere to tolik baterku, osobne mam nejradeji nexus s uplne cistym androidem, bez ♥♥♥♥♥nich nadstaveb jako ma samsunt nebo sony Citovat
0 Booozan Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2015 díky za odpověď :) .. zní to dobře, já mam teď Samsung Galaxy S3 a je pravda, že těch blbostí je tam dost, co nejsou odinstalovat :D a taky je plus u LG, že je nejlevnější :) Citovat
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2015 mě se například nástavby od sony líbí. Navíc remote play k PS4 a celková synchronizace je super. Nevím jak je na tom s foťákem LG ale já si foťák od Sony nemůžu vynachválit a k tomu ještě ten design :3 Btw. mám Z2 4 jádro a 3gb ram a ještě se mi nestalo že by telefon šel pomalu nebo se nedejbože sekl na delší dobu. Citovat
0 Booozan Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2015 Moc vám děkuji za vaše rady a názory a vypadá to, že Huawei přestanu řešit a rozhodnu se mezi těmito a nejspíš rozhodne počet peněz, které budu mít k dispozici :) :D Citovat
0 perrek Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2015 Ja osobne bych volil v tomto poradi: huawei P8, sony z5, lg proc?mam vynikajici zkusenost s telefonama huawei, nadstavba EMUI je luxusni, plynula.. p8 ma skvely parametry za mnohem nizsi cenu nez u jinych znacek; sony z5 bych btal z duvodu luxusniho vzhledu, paradne odladeny system, uzasnej displej a fotak.. No a lg na konec protoze s telefonama lg nemam dobre zkusenosti a neplacam do vetru, 6 let jsem delal v telekomunikacich a telefony jsem prodaval ;) Citovat
0 Booozan Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2015 (upraveno) Jee tak to to mám teď pěkně zamotaný :D .. asi si budu muset vzít každý do ruky a vyzkoušet si ho :) Jinak nemám nic proti iPhonum, ale mam radši Android (vím, iOS je rychlejší a plynulejší), ale jsem na Android zvyklý a přijde mi, že co se týká hardwaru, je na tom každý z těchto zmíněných lépe :) Upraveno Listopad 5, 2015 uživatelem Bozan666 Citovat
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2015 kup si Xperii Z3 + z EU distribuce a máš to... ;) za 14k budeš mít dělo Citovat
0 Booozan Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2015 Jojo, EU distribuci mám v plánu, vyjde to levněji a nějaký větší nevýhody to nemá, ted maji Z5 za 17.500,-, tak by do vánoc mohl byt treba za těch 15.000,- :D Citovat
Otázka
Booozan
Zdravím, rozhoduji se mezi těmito telefony:
1. LG G4
2. Huawei P8
3. SONY Z5
Který by jste mi doporučili?
Děkuji za rady :)
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.