wopiczak Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 cus nejdou mi vlozit kody, co sem dostal od mistniho prekupnika :) (roman cerny) na dolary a plusko,je mozny ze by to prez web neslo a musel sem to vkladat v konzoli? klasika 12ti mistnej kod, jestli sou funkcni nebo ne netusim, kazdopadne sem za ne jeste nezaplatil, tak ze si nemyslim ze by to byl vylozene podvod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 (upraveno) pokud si ještě neměl v ps4 plusko, můžu ti věnovat měsíční trial co jsem měl u destiny tk EDIT: Lidi, už mi prosím nepiště, měsíční trial jsem už dal prvnímu co mi napsal pmku ;) Upraveno Listopad 5, 2015 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 konzoli mam novou jeste nezaplou :) ale na uctu mam predplacino na rok, kazdopadne dekuji za nabidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.