matyysek Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Nazdárek, právě jsem si objednal konzoli Xbox360 v bazarovém stavu, podle recenzí uživatele by ale měl být ok. V sobotu mi pak přijede brácha s NHL14kou, a mně by zajímalo, jestli půjde na mým Xbox účtu, i když už ji hrál on na svém účtu, nebo jestli se budu muset zalogovat přes něj. Nikdy jsem se s konzolema moc nepřátelil, ale to bych rád změnil a tak se ptám (možná docela hloupě. ale ptám :)). Díky všem za odpovědi :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Jestli brácha přijde s DVD tak ti to půjde, jeslti to donese na flashce tak to půjde přes jeho profil. Má xbox flash? Nebo je origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyysek Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Bracha ma origo, na dvd normal koupeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Jo tak to Ti půjde bez problémů i na tvůj profil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyysek Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Ok, diky moc :) Znamena to teda, ze kdyz si koupim nejakou hru z bazaru, pujde mi taky? O.O i treba GTA V Online, kdyby pres tu kopii nekdo predtim ten online hral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Jj, na tom nezáleží. Jen na hraní online musíš mít zaplacený Xbox Live Gold členství, bez něj online nejde hrát. (cca 900kč rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.