LeeR Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Prosím vás mohli by jste mi pomoct jako kartu bych mel koupit kdyz si na klasickém 3ds hrát stažené hry? Je jich hodně a moc se v nich nevyznám..dyžtak pls i z odkazem na stránku s nějakou dobrou cenou? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erendil Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Ahoj, já tu mám navíc tuhle: www.r4dsi.cn Kdybys měl zájem, tak se ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erendil Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Promin, spatnej odkaz http://www.r4ids.cn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Podle toho co jsem na tom webu četl teda jdou hrát 3ds hry? Za kolik bys ji prodal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erendil Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Ahoj, 3DS hry hrá jdou. Cenu bych viděl na 900 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 No třeba se nějak dohodneme ale ještě se chci zeptat šesti je to omezeny nějakou verzi systému nebo nějaká jinak překážka kvůli které by to nefungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gamerich Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 ahoj. Odkud seš? taky by mě ta karta zajímala;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LeeR
Prosím vás mohli by jste mi pomoct jako kartu bych mel koupit kdyz si na klasickém 3ds hrát stažené hry? Je jich hodně a moc se v nich nevyznám..dyžtak pls i z odkazem na stránku s nějakou dobrou cenou?
Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.