Booozan Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Zdravím, mám dotaz, zda má mapa přiložená v obalu ke hře nějaký hlubší význam, nebo je jen na prohlížení? (vím, je to hloupý dotaz) :D Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Nemá žádný hlubší význam. Můžeš se na ní podívat kde je daná lokace atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 od, díky za odpověď :D já jen proč lidi tak moc trvají, aby byla v krabičce s hrou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Tak pro někoho je to něco jakoby bonus navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Hele nekde jsem slysel, ze kdyz na mapu posvitis UV LAMPOU tak by tam melo byt nejake tajne misto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 jj mělo by to něco ukázat. viz google. btw tohle je zajímavé http://i.imgur.com/pxTG9sV.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Tak to budu muset zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 jj mělo by to něco ukázat. viz google. btw tohle je zajímavé http://i.imgur.com/pxTG9sV.jpg co to je? To nechapu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Není to náhodou znak Illuminátů? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 Není to náhodou znak Illuminátů? ;) jasně že je, ty znaky se dají najít různě po mapě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Booozan
Zdravím, mám dotaz, zda má mapa přiložená v obalu ke hře nějaký hlubší význam, nebo je jen na prohlížení? (vím, je to hloupý dotaz) :D
Díky moc za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.