Arcane Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 moc dobrej tut ale mam problem ze treba sem si stah obrazkovej kviz a psp mi po chvili napise ze je malo mista nebo co, ze at danm v settings conserve memory na on ale to tam mam, stale to ale dela. mam fw origo 3.60 nevite co s tim?:? EDIT: koukam ze nekdo byl rychlejsi. taky mi to po cookies a cache delete nejde :( tohle mi eště ale kolikrát dělá když mám zaplý nějaký forum kde je hodně obrázků... Citovat
sensei Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 moc dobrej tut ale mam problem ze treba sem si stah obrazkovej kviz a psp mi po chvili napise ze je malo mista nebo co, ze at danm v settings conserve memory na on ale to tam mam, stale to ale dela. mam fw origo 3.60 nevite co s tim?:?EDIT: koukam ze nekdo byl rychlejsi. taky mi to po cookies a cache delete nejde :( tohle mi eště ale kolikrát dělá když mám zaplý nějaký forum kde je hodně obrázků... njn..bohužel flash player asi vyspělejší složité hry nevezme:( Citovat
Nabuchadnezar Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2008 Může někdo napsat ručně příklad toho umístění na rootu co se zadává do příkazového řádku v prohlížeči ? Ten obrázek samozřejmě nejde, dík EDIT: Dobrý už jsem na to přišel, bohužel stejně jsem to nerozjel. Jen černá obrazovka s ikonkou ale nic nehraje :( To není žádný dobrý homebrew flash player ? Citovat
huhla Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2008 Může někdo napsat ručně příklad toho umístění na rootu co se zadává do příkazového řádku v prohlížeči ? Ten obrázek samozřejmě nejde, díkEDIT: Dobrý už jsem na to přišel, bohužel stejně jsem to nerozjel. Jen černá obrazovka s ikonkou ale nic nehraje :( To není žádný dobrý homebrew flash player ? No a zkusil jsi přímo tu gamesu co uvedl v tutoriálu? Pokud ne tak jsi lama co za prvé neumí hledat musel jsem ti to najít i přes to že mě tahle sekce nechává klidným. Za druhé jsi příliš zbrklý.:!: Citovat
huhla Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2008 Pak už mi pro tebe zbývá jen jedna rada, dej do vyhledávacího okna heslo flash player vyber z té spousty topic. Citovat
Nabuchadnezar Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2008 Popravdě řečeno mě nejde vůbec o gamesy =/ Nikdy jsem o nich nic neříkal. Ten flash player (1.3) jsem zkoušel ale je to jen pro 1.50 a nevím proč ale nepustil jsem ho ani ze složky GAME150 ani když jsem přepl v recovery kernel. Co se dá dělat no, stejně dík Citovat
Zidiel Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2008 plss help,me to pise not eghnout (bo jak.. ×D) converse memory.. Citovat
Kačisko Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2008 dobrej návod, věděl sem o tom už dřív že to de, a také a hra de stáhnout přes download them all,bohužel linerider mi nešel Citovat
mara69 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 měl bych jeden menší dotaz mam slima s CFW, zapnu si WLAN otevru si v psp browser a napisu tam ms0:/mp_root/nazevhry.swf no a dam potvrdit jenze mi to napise - Communication with the server failed. A DNS error has occurred. (a nejaky cislo). Co delam spatne predem dik. :cry: Citovat
mara69 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 Jak mam spustit flash hru vetsi nez 2mb, v psp vsdicky mi to tam napise nejkou hlasku o nastaveni bo co. predme dik za odpovedi Citovat
Kira Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 WLAN vůbec zapínat nemusíš;),a cesta k soubouru má být: file:/xxxxx.swf,hru si dej na root karty,ne do složky mp_root Citovat
mara69 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 No na karte sem si vytvoril slozku root a do ni dal hru a browseru napisu file:/nazevhry.swf a napise mi to ( The content cannot be displayed. ) to samy napise i kdyz dam file:/root/nazevhry.swf a kdyz misto slozky root vytvorim slozku Games a do ni dam hru a pak napisu v browseru file:/games/nazevhry.swf tak mi to napise neco v tom smyslu ze na karte neni dostatek mista nebo tak nejak a ukaze mi to cestu jak tam neco nastavit ale i kdyz to nastavim jak chtej tak to pise porad to samy. Ja uz nevim :cry: Citovat
sysasysa Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 Máš vůbec aktivovanej flash?? Citovat
mara69 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 jestli myslis ten flash co se aktivuje v systemu tak ten tam nemam protoze mam CFW. Citovat
sysasysa Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 Ten se ale aktivuje v Settings->system settings->Enable Flash Player Citovat
mara69 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 Enable flash player mi tam chybi neni tam, mam tam jen enable WMA player Citovat
pojik Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 ja to tam taky nemám a mám slim 5.00m33 Citovat
Kira Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 Flash player se dá aktivovat i v Recovery menu>Registry Hacks>Enable Flash Player Citovat
pojik Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 ted jsem to skoušel a nepomohlo Citovat
mara69 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 a jak se dostanu do recovery menu pls Citovat
Kira Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 :dozey: Restartuj PSP(to uděláš tak,že po dobu cca 5 sekund budeš držet tlačítko pro vypnutí),a při spouštění drž R Citovat
pojik Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 jo to sem udělal všechno v poho ale až v brower mě to nejede Citovat
mara69 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2008 mi to akorat napise the flash player was alredy activated a stejne mi nejdou Citovat
Hersik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 ja bych mel dotz, nejak nevim kde aktivovat ten Flash, mam verzi 4.01. ale v tom menu "system settings" to nějak chybý, jediny co sem si tam mohl aktivovat bylo WMA. tak dekuju za rady ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.