draxler Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Ciao, chci se zeptat pri vyberu sestavy v Master league, mi po zobrazeni aktualnich forem hracu dve nebo tri "sipky" problikavaji, nevite nekdo co to znamena?? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Zdar,tak to nevím.Ale zas bych se tě chtěl zeptat na nastavení třeba obrany,prostě nastavení jako celku,a pak se to snad uloží.Co znamená ta zlatá hvězda vpravo nahoře v menu-pořád tam mám 0:)Když tak poraď s nastavením,pořád dostávám nakládačky on line:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 draxler Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 Zdar,tak to nevím.Ale zas bych se tě chtěl zeptat na nastavení třeba obrany,prostě nastavení jako celku,a pak se to snad uloží.Co znamená ta zlatá hvězda vpravo nahoře v menu-pořád tam mám 0:)Když tak poraď s nastavením,pořád dostávám nakládačky on line:) Tak ja nakladacky nedostavam☺,ale na je hlavne o tymu za ktery hrajes,kazdymu fakt sedi neco jinyho. Co se tyce tech hvezd,tu zlatou jsem dostal jen par stovek jednorszove,ani nevim za co😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Listopad 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 (upraveno) No koukal jsem na tohle video,a je tam plno nastavení,ale jelikož neumím moc anglicky,tak se v tom komentáři toho borce neorientuji. https://forums.pesfan.com/showthread.php?262809-Basic-menu-and-tactics-tutori Ty umělé čeké titulky hrůza,by to chtělo aby to někdo pořádně přeložil.....:) Upraveno Listopad 12, 2015 uživatelem djbrouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 draxler Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 Hele na video jsem nekoukal,ale me vzdy staci,jen nastavim to bud drzeni mice nebo protiutoky nebo podle toho co chces hrat,v tom rychlym menu:-) hlavne je dulezuty dat vic golu nez souper. Nekdy si muzem dat match,kdyz mi posles nick;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
draxler
Ciao, chci se zeptat pri vyberu sestavy v Master league, mi po zobrazeni aktualnich forem hracu dve nebo tri "sipky" problikavaji, nevite nekdo co to znamena?? Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.