eL'KeDaRoSs Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Ahoj! Vracím se na console-forum po letech, kdy jsem byl ještě aktivní hráč, především na PSP. Dnes už jen jako reakreační hráč na Xboxu 360 přucházím s dotazem, za který mě snad neukamenujete. Dohrál jsem Mafii 2, u které mám i datadisky s Jimmyho vendetou. Při koupi hry mě v JRC upozornil, že na hraní datadisků mi nestačí paměť (4GB) a musím dokoupit externí HDD. Je to pravda nebo to stačí suplovat flashdiskem, případně jak velkým? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Měl by jít flash disk, ale půjde využít maximálně 32Gb. Mě to vždycky stačilo. Dej jakoukoliv flashku do USB a pak to v menu naformátuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Listopad 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 A je nějaká minimální kapacita flashdisku, kterej je potřeba konkrétně pro Jimmyho Vendetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 15, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Raději než použít minimální kapacitu, si kup 32GB a máš klid, stojí pár stovek. Nevím kolik zabírá JV pro Mafii 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Minimální kapacita asi není, používal jsem 16gb flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Listopad 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Super, díky moc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Listopad 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Tak se nezdařilo. Koupil jsem 16 GB flash, naformátoval, ale disk nejde nainstalovat. Pro jistotu jsem zkusil vložit první disk, nainstalovat původní hru Mafia 2, a pak vložit přídavný disk, ale stále strejná hláška. "You must have a hard drive to install this expansion pack. Attach an Xbox 360 Hard Drive and try it again". Někdo nějaký nápady, jak to udělat, aby to šlo přes tu flashku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.