Michal Sivák Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Ahoj vsichni, mame starsi x-box arcade bez hdd, nekdy v roce 2009 na nem byl udelan flash, ale od te doby lezel ve skrini. Ted sme se k nemu nejak dostali a zkusili pustit novou hru, ktera vyzadovala update. Update probehl, ale ted nam ta jedna hra co mame na test nejede :D Tusim ze se po updatu znovu flashnula mechanika na nejnovejsi flash a o puvodni flash sme prisli. Ted otazka, pokud se to prefleshovalo na originalni flash a pojedou nam jen orig hry bez obav z banu, tak super. Budeme proste kupovat originalky. Je to tak ze ted mame orig verze flashe? Nebo to stale na live pozna ze to bylo kdysi flashnuto? Diky za ujasneni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Čím novější hra, tím novější dashboard vyžaduje. Máš tam teď originální a neměl by být problém se normálně připojovat na live. Sám jsem před dvěma roky měl stejný problém a hrál jsem přes live několik měsíců bezproblémů. Potom jsem si koupil reface Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts