Mikesicek Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Zdravím, existují nejake hry komplet v cestine? jako i s dabingem... popripade jake a jake mate zkusenosti.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 libcenko Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 O žádných hrách s dabingem nevím a silně pochybuji, že existují. Tím pádem, žádné zkušenosti nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 V češtině ne, ale v polštině je Zaklínač, TLOU, Uncharted, Order, Until dawn, KIllzone, Dying light a dále pro nás asiaty ze severu Moravy jsou s titulky GTA V, Batman, Fallout, Resident evil, Alien isolation. I když v rodině nemám jediného poláka, tak polštinu zvládám včetně přísloví, pořekadel i nepřeložitelných obratů. Abych tady neprudil mimo téma, tak ještě je hodně her s českými titulky. TLOU, Far cry 4, AC , Zaklínač, Watch dogs, Uncharted, Metro, Rainbow six-vyjde. Jsem starší ročník a angličtina mne ve škole minula, takže jsem se jí učil 4 roky na stáří a na hraní her typu Fallout mi nestačí, myslím, že na tom budeš mnohem lépe než já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Český dabing je na prd, naposledy co se povedlo tak byla Mafia 1, Hidden and Dangerous a Vietcong 1 .... jinak jsou lepší titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Nejvíc mě štve, že na PS Store u her nepíšou jestli obsahujou CZ titulky. Jako by česko pro ně neexistovalo. Jak mám mít potom jistotu. Např. Uncharted Collection má i cz titulky a oni si tam napíšou jen Subtitles: Polish, English, Russian. Je to tam tak u všech her. To jsou, ale hňupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mikesicek
Zdravím, existují nejake hry komplet v cestine? jako i s dabingem... popripade jake a jake mate zkusenosti.diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.