Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CZ hry


Mikesicek

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

V češtině ne, ale v polštině je Zaklínač, TLOU, Uncharted, Order, Until dawn, KIllzone, Dying light a dále pro nás asiaty ze severu Moravy jsou s titulky GTA V, Batman, Fallout, Resident evil, Alien isolation. I když v rodině nemám jediného poláka, tak polštinu zvládám včetně přísloví, pořekadel i nepřeložitelných obratů. Abych tady neprudil mimo téma, tak ještě je hodně her s českými titulky. TLOU, Far cry 4, AC , Zaklínač, Watch dogs, Uncharted, Metro, Rainbow six-vyjde. Jsem starší ročník a angličtina mne ve škole minula, takže jsem se jí učil 4 roky na stáří a na hraní her typu Fallout mi nestačí, myslím, že na tom budeš mnohem lépe než já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nejvíc mě štve, že na PS Store u her nepíšou jestli obsahujou CZ titulky. Jako by česko pro ně neexistovalo. Jak mám mít potom jistotu. Např. Uncharted Collection má i cz titulky a oni si tam napíšou jen Subtitles: Polish, English, Russian. Je to tam tak u všech her. To jsou, ale hňupi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu