Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

rada ohledne extrakce iso her

spita

Otázka

zdravim, jsem absolutni novacek a potreboval bych poradit s extrakci her z iso souboru, mam stazene nejake hry, iso ma napr. 7gb, a kdyz je extrahuju bud iso2god a nebo iso extractorem tak maji jen 3gb a i tak se pokazde hry v rozbalene velikosti lisi, treba u virtua tennisu 4 se mi konzole pri spusteni kinect hry restarovala, moc diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

Já používám na převod z ISO dva programy, tebou zmíněný Iso2god a XboxImage browser a nemám problém s žádnou hrou.

Velikost her je vždy jiná než velikost ISO, to že se ti konzole nestartoval a může být i tím že mas třeba hru špatně nakopirovanou nebo prevedenou.

Převod her z ISO se v mnoha případech liší, některé stačí jen převést z ISO souboru, a nakopirovat na HDD, jiná hra potřebuje jiný postup, většinou najdeš postup v sekci Hry zde na fóru a nebo použij google, YouTube.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu