shark.sea Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 Tak co těšíte se taky někdo tak moc na betu multiplayer Uncharted 4?? Už jenom 9 dní!!!!! :wohow::bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 Hlavne se tesim az to bude v breznu na ten singl to bude pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 To bude naprostá BOMBA!!!! Z té grafiky se všichni poser.me!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 No nwm, v MP nebude tak hezka grafika jako v SP, tam to bude naprosta pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Nevíte někdo, jestli se bude postava smět potopit pod vodu? Docela mě tam tenhle prvek dřív chyběl. Bavili mě pasáže v prvních třech dílech Tomb Raider, kde Lara podplavávala různé tunely apod a docházel jí kyslík;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Jj grafika bude stopro fantastic :) Tesim se jak male na brezen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 (upraveno) UNCHARTED 4: A Thief’s End Multiplayer Beta – purchasers of UNCHARTED: The Nathan Drake Collection will receive exclusive access to UNCHARTED 4: A Thief’s End multiplayer Beta (12.04.15 – 12.13.15). Jen 10 dnů si užijeme BETU a pak až 18.3.2016 ;-) Čekal jsem že to půjde hrát další dobu co už. Ať už je pátek. Upraveno Prosinec 1, 2015 uživatelem Krabbio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Pochopil jsem že by se zítra tj. 4.12.2015 měla tady v Overview objevit nabídka na stáhnutí BETY. Aby se to tam objevilo asi to bude stahovat nějaký update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Beta zacina uz dnes v 18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Beta zacina uz dnes v 18:00 a to si vyčetl kde?? si děláš prd.l že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 a to si vyčetl kde?? si děláš prd.l že?? http://www.zing.cz/novinky/29634/multiplayerova-beta-uncharted-4-zacne-uz-zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 tak to je super!! Díky chlapi a nevíte náhodou jestli se download spustí automaticky po vložení disku se hrou?? nebo jak to bude fungovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 tak to je super!! Díky chlapi a nevíte náhodou jestli se download spustí automaticky po vložení disku se hrou?? nebo jak to bude fungovat?? Vyckej do 18.00 hodiny urcite se to dozvis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 (upraveno) Už to sosám!!!! Jupí!!!! Má to 7,13GB takže u mě 4 hoďky download!!!! :-( Upraveno Prosinec 3, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Taky tam máte na výber single a multak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 ja uz jen 13min. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Proč se to ptalo jestli singl nebo mulťák????? Dal jsem mulťák ano 7,137 GB sosám :-) Má to být jen mulťák tak proč se to ptalo jestli singl nebo mulťák nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 jo vim ze to ma byt multak..taky jsem dal multak. Jen me to trosku zaskocilo ja jeste hodinku a zejtra seru na praci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 (upraveno) Asi chybka!! Chmatl jsem po singlu a ukazalo se ze stahuju multak!!! Ale jsou to borci!! Hodili to o den dřív až si to může každý v klidu stáhnout!! :-) Kolik vám to mrská ten net??? Tak min 50Mb že?? :-)) Upraveno Prosinec 3, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Manoust: Tak co chlape jaká to je? Jde to hrát bez CD?Me to stahuje pomalu a navíc CD má půjčené kámoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Ver nebo ne, ale mne se to jeste nestahlo ackoli to ukazovalo 13min. tak ted to tak 5min. ukazuje porad 5min. :D. Mam rozdivany serial,takze to zkusim az tak za pul hodky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Spustil jsem to bez cd, ale pise mi to error initializing session manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 BIG INFO. Beta ma cestinu, takze to vypada, ze bude mit i plna hra . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenekzro Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Nejde se připojit píše to chybu při inicializaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 mne se taky neda napojit no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.