Krabbio Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Mám celkem pomalý net ale s připojením problém nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Nevíte náhodou jak získat finance v betě ty žluté drobňásky?? Ze začátku mi to dalo 150 a teď hraju a mám pořád nulu!!!! Chtěl jsem si koupit nějaké doplňky jako klobouk atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Musíš sbírat ty fialový a pak otevírat truhly a čekat co ti padne, ty žlutý už nijak získat nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Jo tak tak to je naprd! Zatím mám jen Drakea v obleku a z brýlema nebo baretem! A hodnost 7!! :-(( díky za info!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 (upraveno) Když budeš dělat ty denní challenge, tak ty jsou za 50 a za to otevřeš jednu truhlu v obchodě. Mě to zatím hodilo jeden převlek a mraky posměšků. Jinak já mám level 8 a to je konečná, další je za 10 mega :D Upraveno Prosinec 8, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 místo těch posměšků měli dát raději nějaké doplňky k ohozu!! Taky se mi pořád odemykají jenom posměšky a nic jiného!!!! :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 V každém případě je to super ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Jo jo je to bomba a hodně nakažlivé!! Už aby byl 18 březen!!! ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 shark máš pravdu jdu spát ale nebyl by problém pokračovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Tak co pánové už se těšíte na březen? Dnes nám beta skončí :-( Tak to ještě dnes musíme pořádně využít!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Na to ze to byly pouze 2 mapy,tak me to bavilo az do konce. U4ku tedy kupuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Ani nemluv jsem nateseny jak blaaaazen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Beta funfuje nějak přes čas ;-) Ani by to nemuseli utnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Tak snad to vydrží do večera, ještě mi chyběj 2 skiny a mám to komplet:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Dnes je tam vše zdarma ;-) Vše je otevřeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Zabavny multak ako aj v starsich dieloch...len by mohli trosku upravit tie umrtia...aby,ked sundam protivnika priamym zasahom s bazukou alebo granatom, tak aby sa este plazil a musel som ho ist dorazit kopackou, tak asi nie. Tu by mal byt automaticky kill a ne tieto nezmysly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Mě tam nejvíc srali týpci, co používali tu magii na rychlost, to bylo peklo je trefit :) Jinak jsem zvědav, zda budou v mulťáku opět i ty coop mapy, ty mě v trojce bavily asi ze všeho nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Tak to je těžko s tím KO. Autoři hry to tak bohužel udělali že vyhrává tým na počet KO. Taky mě to mrtě sralo když někoho uzdravujes a přiletí borec a rozstřílí te ale bohužel. Jinak v března kupuju hned z kraje vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.