kutage Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Měl bych dotaz.Jelikož jsem úplný like, co se týká elektorniky, tak mám problém zkopírovat hry na xbox (freestyle 3). Když dám do xboxu flashku formátovanou na ntfs, tak i xbox nevidí, na druhou stranu flashku naformátovanou na fat32 se nevejde soubor větší než 4gb. Moje hry mají 8GBporaďte prosím co s tím, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 27, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Procti si toto forum, doporucuji sekci JTAG/RGH Xbox precte jen FAT32 flashku. V jakem formatu mas hry co chces dat do Xboxu?ISO format nespustis a ani nenakopirujes, hry se převádí bud programem Iso2God nebo XboxImage browser. Toto vse sis mel nechat vysvetlit od toho kdo ti delal RGH nebo od koho jsi koupil Xbox. Nejlepsi je nejdrive si neco precist a pak az kupovat. Hodne navodu je i na Youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutage Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Děkuju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.