trip3ex Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Ahoj, našel by se tu prosím vás někdo, kdo by mi kompletně pomohl s RGH a se vším okolo toho? Byl bych vám vděčný, všude jsou staré návody a pak samotné aktualizace, proto bych rád požádal o někoho, kdo s tím má zkušenosti.:) Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 27, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 RGH uz mas udelane nebo si ho chces nechat udelat? Navod na aktualizaci DB na nejnovejsi verzi 17489 tu je podrobne popsan. Jinak je plno videi na Youtube a i v cestine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trip3ex Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 RGH nemám. Mám xbox, tak jak jsem ho dostal. Proto bych rád kdyby mi někdo poradil tak nějak krok po kroku, protože nemám ani FSD atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 27, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Jdi do sekce Prodam zde na foru a kontaktuj nejakeho flashera, ktery ti RGH udela, pokud to pujde, sam to urcite neudelas, je to HW zasah do Xboxu.A ten flasher ktery ti provede RGH ti vse vysvetli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ston3 Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 V 27. 11. 2015 at 13:24, basildon napsal: RGH uz mas udelane nebo si ho chces nechat udelat? Navod na aktualizaci DB na nejnovejsi verzi 17489 tu je podrobne popsan. Jinak je plno videi na Youtube a i v cestine. Ahoj, prosim te mohl by jsi hodit odkaz na nejake video v cestine? Diky Ston3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 9, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 Treba tohle https://m.youtube.com/results?q=rgh tutorial cesky&sm=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marlo28 Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Zdravim vas je tu nekdo z prahy kdo by mi udelal rgh na xbox 360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.