Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaké hry porídit k PS4


torres

Recommended Posts

Zdravím tak jsem neodolal vánočním slevám a pořídil pod stromeček ps4 :D .. Jelikož můj první a poslední ps byl ps1 někdy v pravěku, tak bych uvítal pár tipů jaký hry koupit. Zatím koukám po Uncharted a

The Last of US ..Hraju na PC takžě mi jde hlavne o hry co jsou jen pro konzole díky :) ..Jo a kdyby náhodou někdo prodával tyhle dvě hry klidně koupím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

The Last of Us určitě kup je to super hra, hlavně záleží jaké herní žánry tě baví. Jestli závodní tak určitě Driveclub, jestli plošinovky tak LittleBigPlanet, jestli akční adventury tak Uncharted. Na PS4 máš všechny žárny. Jinak bazarové hry koupíš tady na fóru v sekci PS4 Prodám - hlavně si vyber ověřené uživatele.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bloodborne jednoznacne. Jen ti nemusi sednout tak z bazarku nekde. Neni to pro kazdeho. Jeste urco remaster God of War 3. Skvela rubacka. Mozna te chytne i Infamous second son take to je slusna hra. Drive club me osobne krom grafiky nezaujal. Mozna jeste horor Until Dawn stoji za pozornost.

Vyhnul bych se Killzonu a Knack to jsou pro me srance.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice většina her byla zmíněna výše, ale přidám svoji trošku do mlýna. PS4 vlastním zhruba půl roku a za tu dobu jsem si pořídil už téměr dvě desítky her a níže ti dávám seznam top 5 do čeho jít. Co se týče bazárku tak já v poslední době kupuju www.gamebazar.cz a volím si hry s osobním odběrem v Praze. Nemůžu si pomoct, ale hry tam bejvaj levnější než tady (samozřejmě nemusí bejt pravidlem, hodně to taky souvisí s tím že tu je řada překupníků co kupujou více her najednou a pak zvyšují cenu, osobně se mi to stalo 2x, když jsem hru chtěl), co se týče zrovna Prahy, tak jsou hry o stovečku až dvě dražší, ale pokud si bazar hlídáš můžeš udělat dobrej kauf (např. AC: Unity 250Kč, WD 250 Kč, Infamous 300 Kč).

Tady ten seznam podle mě:

1. Bloodborne

2. Witcher 3

3. GTA V

4. TLOU

5. Driveclub

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Zdravím, tak nesu zpět do prodejny, CALL of DUTY BLACK OPS III. Rozbalil jsem to, zahrál si chvilku a nic moc. Poradíte někdo nějakou hru, která je podobná těm co byli na PS3 v začátcích? Žádné scifi, klasická armáda a hlavně on-line boje. V současné době mám jen GTA V, přenesl jsem si vše z PS3 a u něj nejspíše dalších pár let zůstanu. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za pár korun na online hraní BF4, který zabere hromadu času. Zvlášt když k tomu člověk vezme Premium. Jiná čistokrevná střílečka jako to bejvávalo v minulosti mě teď nenapadá.

Děkuji za odpověď. BF3 i BF4 jsem hrál na PS3, on-line super. To Premium je více map? Než bude štědrý den, tak musím do dvou konzolí koupit a stáhnout alespoň dvě hry. Syn chce Need For speed, asi tedy koupím BF4 a už mám koupené GTA V. Prozatím bych to měl vyřešené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Premium je obdoba Season passu jako u některých online her. Samozřejmě součástí toho je řada rozšíření (mapy, módy, odznaky...), víc info je v odkazu pod mým příspěvkem. Chvíli jsem v online nahrál, ale nejsem teda žádná extratřída :D, navíc je tu na fóru pár lidí co to online hrají, nebo alespoň je mám v přátelích :D.

http://www.battlefield.com/cz/battlefield-4/premium

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za odpověď. Já nejsem také žádná extratřída. Můj 16 letý syn mi to v hraní dává silně najevo. Ale zas až tak špatně na tom nejsem. Teď máme každý svou PS4, tak nemusím čekat na to, až mi ji půjčí. Budu moci hrát častěji. :-) Koukl jsem na videa a mám dilema. Koupit DriveClub nebo Need For Speed 2015.

Upraveno uživatelem Tachoinfo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Need for speed jsem zatím nehrál i když jsem byl velkým fanouškem dílů MW a Underground. Co se týče Driveclubu tak mám verzi pro PS+ koupenou i s passem (tudíž mám víceméně všechny aktualizace co se týče aut a tratí) a užil jsem si v tom zábavy až až. Pro mě jednoznačně nejlepší závodní hra současnosti (jelikož xko nemám a GT ještě na novou generaci není).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu