prokoppd Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Zdravím. Kúpil som si diskovú verziu Diablo 3 a potreboval by som poradiť ako sa dá zmeniť jazyk na češtinu. Nikde v nastaveniach som to nenašiel. Pravdu povediac ani neviem či tam vôbec čeština je. Poprípade dá sa stiahnuť dáky Language pack? Niekde na zahraničnom fóre som našiel že hra sa nastaví automaticky podľa nastavenia a jazyka PS4 (to však češtinu nemá) Ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Diablo češtinu nemá a na PS4 si nic nestáhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Taktak, na ps3 i ps4 má diablo jen český cover a někde na něm je napsáno, že hra má pouze anglické titule a dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.