Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Doporučte XBox One nebo PS4 pro děti

Sukacek

Otázka

Ahoj,

přemýšlím, že koupím dětem (holky 6 a 8 let) k Vánocům herní konzoli.

Rád bych, aby na ní holky mohly hrát společně, takže nějaké hry pro dva hráče. Bohužel

z té nabídky her co je nevím kolik z nich je pro dva a více hráčů.

U XBoxOne mě zaujala možnost zapojení Kinectu, to si myslím, že by pro ně mohla být

docela dobrá zábava. Ten Kinect stačí zapojit a můžou hned začít hrát nebo se musí pořídit ještě

nějaký další věci jako bylo u WII?

Můžete mi prosím napsat jakou máte zkušenost Vy, at už uživatelé XBoxOne nebo i PS4,

a jestli najde konzole u nás doma využití. Samozřejmě si na ní taky občas zahraju já :),

ale hlavně se jedná o holky :)

Děkuji ji Vám za názory.

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Ahoj, podobny problem jsem resil asi před 2 mesici, i kdz v mem pripadeto byla konzole jenom pro me, prilezitostne pro pritelkyni, synovce, neter anavstevy.

Pokud tvoje deti jsou ve veku do 10let, tak bych nevahal a koupil ONE s Kinectem.A to hlavne z duvodu toho, ze se jedna o hrani pohybem, kdy se tvoje detihybou a nejedna se tak o to, ze by jenom sedeli u TV (takze zadna obezita :-)). Navíc do hrani muzes zapojit i manželku, takze budes mit postarane i orodinnou zabavu treba u Bowlingu. Ja mam sice jenom Kinect u X360, ale muzurict, ze na party ci hrani pro neter a synovce (9 a 12 let) je to snad nejlepší volba.

Jestlize mas Kinect, tak uz nemusíš nic dokupovat pro hrani pohybem.prostejedoduse zapojíš a hrajes. Samozdrejme na ONE jsou i hry pro deti, ale pokudchces, aby hrali obe, je potřeba dokoupit ještě jeden joypad. S konzoli setotiž prodava pouze jeden.

Ja osobne jsme se pro ONE rozhodl z toho, ze ma zpětnou kompatibilitus X360, lepší joypad a jdou na nem sdílet hry s kamaradem (takze jamam i jeho hry a on moje).

Ted je v prodeji baleni ONE + Kinect +3hry a to Kinect sports, dancecentral (tanecni hra) a ZOO tycoon

Upraveno uživatelem jirik
gramatika
Odkaz ke komentáři

• 0

Přidávám svoji zkušenost. Lonipřed vánoci jsem řešil podobné dilema. (Mám 2 děti podobnéhověku.) Rozhodl jsem se pro Xbox s kinectem, ale po roce bych dnes kupovalbez kinectu. Kinect děti používaly první měsíc a nyní už slouží pouze propřihlášení k jednotlivým Xbox účtům. Her pro kinect moc není. Určitědoporučuji dokoupit druhý ovladač, aby děti mohly hrát spolu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Rozhodne bez radeji do ONE, her je na tam hodne (i kdz nekteri neznalibudou tvrdit opak), ale většina je jich bud pro jednoho hrace nebo sice provice hrcu, ale online. Kazdopadne kazda hra ma v popisu pro kolik hracu jeurcena

Ale ONE ma vyhodu ve zpetne kompatibilite s Xbox 360 a tam je herpro dva hrace hodne, ovšem kinectove hry z 360 nejdou. Ale jak rikam, jabych jim koupil ONE s Kinectem

Odkaz ke komentáři

• 0

WiiU nekupuj.. Ber Xbox s Kinectem, sice tech her pro Kinect neni moc, ale jsou super a treba Disney Fantasia Music Evolve - https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Games/Disney-Fantasia-Music-Evolved/59acc423-58ef-43b7-aef9-4221b5d08018 je naprosta pecka, u ktere se zabavi i dospeli. Nemluve o Kinect Sports, vsech tech tanecnic hrach a nebo hopsackach (Ori and Blin Forect, Rayman, atd atd.).

Odkaz ke komentáři

• 0
WiiU nekupuj.. Ber Xbox s Kinectem, sice tech her pro Kinect neni moc, ale jsou super a treba Disney Fantasia Music Evolve - https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Games/Disney-Fantasia-Music-Evolved/59acc423-58ef-43b7-aef9-4221b5d08018 je naprosta pecka, u ktere se zabavi i dospeli. Nemluve o Kinect Sports, vsech tech tanecnic hrach a nebo hopsackach (Ori and Blin Forect, Rayman, atd atd.).

Prosím tě ty nedoporučuj raději nic, stačí jak se ztrapňuješ na konzolista.cz. Podle her se soudný člověk pro XOne nemůže nikdy rozhodnout...

Odkaz ke komentáři

• 0

Osobně bych doporučil Wii U, to je taková konzole pro menší děti, na XONE/PS4 moc her není, to bych nekupoval určitě pokud teda nemáte v plánu u toho sedět taky. A pokud už xbox tak určitě Xbox 360 s Kinectem - na který je o mnoho více her a můžu potvrdit že je to velice zábavné, navíc je i levnější. A výběr her je hodně štědrý. Nás osobně bavil Just Dance,Kinect Sports 1 a 2, Kinect adventures (pro děti super) a mnoho dalších.

Upraveno uživatelem BioToXx_
Odkaz ke komentáři

• 0

nechápu proč by ho nemohla nadchnout ? osobně jsem v 17ti letech hrál na Wii když to řeknu "♥♥♥♥" warioware smooth moves, který je pro předimenzovaný japonský děcka a nehorázně jsem¨se při tom bavil (100x víc než teď když sedím u nextgenu v křesle). NAvíc si dokážu představit že bych si to zahrál i teď a to velice rád ! A dokonce i ve 40ti letech bych si to chtěl zahrát.

To že Nintendo má Oldskůl styl her a HW ještě neznamená že by ho to nemohlo bavit. A třeba si zrovna vzpomene na hry z dětství. Osobně já bych třeba Wii U chtěl ale mám sotva čas na PS4.

Odkaz ke komentáři

• 0

Souhlasím s Biotoxem...WiiU mám a je to bomba..problém je že se k němu díky x360 / one skoro nedostanu...ale sem tam mám o víkendu sérii kdy několik hodin valim monster huntera nebo donkey konga...a je to k nezaplacení..Nintendo hry nemají technické nedostatky nebo chyby jako to co ted vypouští na ps4/xnula a spokojeně si zahraju..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu