Sukacek Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Ahoj, přemýšlím, že koupím dětem (holky 6 a 8 let) k Vánocům herní konzoli. Rád bych, aby na ní holky mohly hrát společně, takže nějaké hry pro dva hráče. Bohužel z té nabídky her co je nevím kolik z nich je pro dva a více hráčů. U XBoxOne mě zaujala možnost zapojení Kinectu, to si myslím, že by pro ně mohla být docela dobrá zábava. Ten Kinect stačí zapojit a můžou hned začít hrát nebo se musí pořídit ještě nějaký další věci jako bylo u WII? Můžete mi prosím napsat jakou máte zkušenost Vy, at už uživatelé XBoxOne nebo i PS4, a jestli najde konzole u nás doma využití. Samozřejmě si na ní taky občas zahraju já :), ale hlavně se jedná o holky :) Děkuji ji Vám za názory. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 No ja mam spis zkušenost, ze WiiU patri spise minorite na rozdil od ONE/PC/PS4ale tk zalezi na nem, co preferuje, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sukacek Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Ahoj, všem Vám děkuji za reakce...vypadá to na ten Xbox :) ale ještě to probereme doma... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BodlaCZ Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Ahoj, řekl bych, že ten xbox one není vůbec chyba. Máme ho rok a ikdyž někteří tvrdí málo her, tak jich bude víc a víc. A konzole bude zas na dost let dopředu. Máme i kinect a je to super. Každá návštěva tu ráda hraje a neomrzí. Děti vyrostou a furt si tam najdou zábavu :) a hlavně si tam dobře zapaří táta :D Takže do budoucna bych řekl dobrá věc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sukacek
Ahoj,
přemýšlím, že koupím dětem (holky 6 a 8 let) k Vánocům herní konzoli.
Rád bych, aby na ní holky mohly hrát společně, takže nějaké hry pro dva hráče. Bohužel
z té nabídky her co je nevím kolik z nich je pro dva a více hráčů.
U XBoxOne mě zaujala možnost zapojení Kinectu, to si myslím, že by pro ně mohla být
docela dobrá zábava. Ten Kinect stačí zapojit a můžou hned začít hrát nebo se musí pořídit ještě
nějaký další věci jako bylo u WII?
Můžete mi prosím napsat jakou máte zkušenost Vy, at už uživatelé XBoxOne nebo i PS4,
a jestli najde konzole u nás doma využití. Samozřejmě si na ní taky občas zahraju já :),
ale hlavně se jedná o holky :)
Děkuji ji Vám za názory.
Martin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.