Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Doporučte XBox One nebo PS4 pro děti

Sukacek

Otázka

Ahoj,

přemýšlím, že koupím dětem (holky 6 a 8 let) k Vánocům herní konzoli.

Rád bych, aby na ní holky mohly hrát společně, takže nějaké hry pro dva hráče. Bohužel

z té nabídky her co je nevím kolik z nich je pro dva a více hráčů.

U XBoxOne mě zaujala možnost zapojení Kinectu, to si myslím, že by pro ně mohla být

docela dobrá zábava. Ten Kinect stačí zapojit a můžou hned začít hrát nebo se musí pořídit ještě

nějaký další věci jako bylo u WII?

Můžete mi prosím napsat jakou máte zkušenost Vy, at už uživatelé XBoxOne nebo i PS4,

a jestli najde konzole u nás doma využití. Samozřejmě si na ní taky občas zahraju já :),

ale hlavně se jedná o holky :)

Děkuji ji Vám za názory.

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Ahoj, řekl bych, že ten xbox one není vůbec chyba. Máme ho rok a ikdyž někteří tvrdí málo her, tak jich bude víc a víc. A konzole bude zas na dost let dopředu. Máme i kinect a je to super. Každá návštěva tu ráda hraje a neomrzí. Děti vyrostou a furt si tam najdou zábavu :) a hlavně si tam dobře zapaří táta :D Takže do budoucna bych řekl dobrá věc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu