Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

SK účet, hry v cz na store?


P4LOO

Otázka

Ahojte.

Plánujem kúpiť PS4. Skôr taká otázka pre slovákov. Zaujímalo by ma, že keď si založím SK účet, či hry ktoré sú na českom store v češtine (Uncharted...) budú aj na tom slovenskom v češtine. Ak nie, môžem si ako slovák založiť český účet? Viem že sú tam nejaké obmedzenia pri platbe kartou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jazyk hry si volíš přímo ve hře a konzole samotná volí jazyk hry podle nastavení hlavního jazyka v menu nastavení. Není tam čeština ani slovenština, takže budeš používat angličtinu/UK. Pokud jsou hry lokalizované bez možnosti změny ve hře jako třeba GTA V, tak jazyk změníš nastavením hlavního jazyka. Já mám konzoli primárně v polštině, takže hry jako GTA V, Bloodborne, RE 2 revelations mám s polským menu i titulky a některé/until dawn/ s dabingem. Prý i Fallout má PL titulky. Takže je asi jedno jaký účet založíš. Jediné co trochu nechápu, je případ, kdy koupíš třeba UK novinářskou edici Zaklínače, která nemá češtinu a po první aktualizaci se ti tam stáhne. je otázkou jestli automatiticky nebo na základě CZ účtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

V evropě je úplně jedno kde máš vytvořený účet,připojuje tě to automaticky na anglický Ps store.Ještě je indický,japonský,americký,a možná další.To znamená že s SK-CZ účtem se nepřipojíš na USA store.Automaticky podle země tě to připojí.Normálně si dej SK aby jsi neměl problém s kartou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu