liborpoulik Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Jak si myslíte, že bude cena PS 4 vypadat po novém roce, či po vánocích?, bude se zdražovat?, nebo bude cena stejná? je dobré koupit PS4 teď, nebo je to jedno a můžu měsíc, či 2 počkat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 (upraveno) jo to kdyby člověk věděl...já osobně ji budu mít až na narozeniny za 2 měsíce...kupovat mi ji ale budou jiní...tak to nemusím řešit:?...ale hry 3 kousky jsem si už koupil/starší pecky/které už asi levnější nebudou... a hodil jsem to přes Ježíška :D--ale osobně si myslím že nahoru ta cena nepůjde.... Upraveno Prosinec 8, 2015 uživatelem okajos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
liborpoulik
Jak si myslíte, že bude cena PS 4 vypadat po novém roce, či po vánocích?, bude se zdražovat?, nebo bude cena stejná? je dobré koupit PS4 teď, nebo je to jedno a můžu měsíc, či 2 počkat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.