kuba741 Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 Zdravím,chci prodat ps3 slim 250gb s ovladačem dualshock 3 a temito hrama na HDD: Little big planet 2 battlefield 3 crash bandicoot 3 nfs hot pursuit 2010 infamous wipeout hd streets of rage 2 blast off call of duty classic prince of persia classic pain tekken 5 ragdoll kungfu fists of plastic flower burnout paradise bf 1943 nhl 3 on 3 arcade mohli byste mi orientacne poradit za kolik bych to cca mohl prodat?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 tipuju za 3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 150 - 200 eur. Okolo 4000-5000 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 tyjo tak 3000 nebo 5000? to je celkem rozdil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 Pokud to budeš prodávat s hrama tak bych počítal 3500 až 4500 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) jelikož jsem taky před nedávném prodával/budu mit ps4/tak jsem sledoval ceny tu i jinde a myslím si že chtít můžeš cokoli ale pokud budeš chtít skutečně prodat tak okolo těch 3000 Kč-v mém případě jsem měl 3 roky starou ps3 ,2 ovladače ,ovladač na přehrávaní dvd,4 origo kompl hry,kabel hdmi,krabici,nikdo do ní nevrtal a nebyl s ní žádný problém,miláček.... chtěl jsem trojku a ještě se mne snažili klepat dolů ...už je holka ve světě:roll: Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem okajos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 okajos: za ty prachy sis to měl radši nechat:roll: Pokud to chceš opravdu hned prodat a ne to rok vystavovat po bazarech, tak bych to viděl taky tak 3-3,5k max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 A nebo tě toho za 2600 Kč zbavím rád já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 Ty seš děsnej kšeftař :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyvrnc Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 Na Aukru to teď za 4-5k střelíš. Pokud napíšeš PM mužem se nějak domluvit, že bych ti s tím pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.