sutroza Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Zdarec,máte někdo tuhle hru?Jak to vypadá?Prosím o odpověď lidí,kteří hrali více her,než jen tuto.Díky.. Citovat
Mpik Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Zdarec,máte někdo tuhle hru?Jak to vypadá?Prosím o odpověď lidí,kteří hrali více her,než jen tuto.Díky.. Hrozná hra totální propadák.Si o tom přečti někde nějákou recenzi nedostalo to víc než 4 z 10 prostě podprůměr jestly chceš nějákou dobrou střílečku tak zkus třeba cod 4 nebo blacksites area 51 Citovat
Brento Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Blacksite neni nejlepsi priklad. Crysis, CoD4, Gears of War, Kane & Lynch ;) Citovat
Dlaha Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Zrovna na soldie of fortune jsem se těšil. Na ulítávající končetiny v pěkný grafice. Škoda že je to takovej propadák :? Citovat
Brento Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Taky jsem cekal neco vic, delalo to me oblibene slovenske studio Cauldron (nebo tak nejak), ktere predtim melo na praci solidniho Chasera (trochu zapadl)... Citovat
xDante1986 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 uvědomte si jednu věc....to že ostatním se to nelíbí neznamená že vás to nenadchne.....každý dojem každého člověka je jinej Citovat
Mpik Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Blacksite neni nejlepsi priklad. Crysis, CoD4, Gears of War, Kane & Lynch ;) tjn to máš pravdu blacksites mě taky hodně zklamala,ale v porovnání s tim sof je to pořád ještě dobrý :D Citovat
Zavorka Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Blacksite neni nejlepsi priklad. Crysis, CoD4, Gears of War, Kane & Lynch ;) co???? crysis? on je na xboxu????????:wohow: Citovat
Brento Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 co???? crysis? on je na xboxu????????:wohow: Jee :ziped: Ja myslel akce na PC... Citovat
sutroza Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Takže tady není fakt nikdo,komu se SoF líbí..hm..mažu torrent a já byl tak daleko.. Citovat
shadowtails Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Takže tady není fakt nikdo,komu se SoF líbí..hm..mažu torrent a já byl tak daleko.. Ja bych ho nemazal kdyz uz neco z toho mas tak si to dostahni a pak uvidis bud si to nechas nebo to vyhodis.Ja taky cetl recenzi na jednu hru ktera mela 5/10 a dost me bavila. Citovat
Zavorka Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Jee :ziped: Ja myslel akce na PC... kua:D se*eš mě:D já už myslel že už je:( doufám že někdy bude:D Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Presne tak...Sice vsude spatny hodnoceni ale neverim ze az tak ;) Kazdymu se libi neco jinyho ;) Citovat
ellemenT Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2008 Soldier of Fortune: PayBack™ a Blacksite: Area 51™ je pro me spatny vtip. Call of Duty 4: Modern Warfare™ nebo Kane&Lynch: Dead Men™ jsou ta spravna volba! Citovat
sutroza Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2008 Jo,souhlasssss.Kanea a Linche jsem už dohrál a pokračování bych se vůbec nebránil.Akorád Linch by mě nemusel tolik "fuckovat" při zadávání povelů. Citovat
rav4ge Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2008 já si nemůžu vynachválit cod 4 a bioschock co se týče akčních titulů, Kane a Lynch znám jen z dema. Soldier of fortune jsem taky slyšel že to je propadák, tak vysoký hodnocení (4/10) dostal jen pro to, že hra obsahuje úchvatnou grafiku a čtvrcení protivníků, jinak naprostej shit, např. AI na úrovni demence...slyšel jsem že Half-life 2: Orange box je ještě skvělej, možná někdy pořídím, ale spíš teď čekám na Battlefield: Bad company kterej vyjde koncem března :o) A taky určitě pořídím Crysis, kterej má vyjít koncem roku 2008 ;-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.