wopiczak Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 (upraveno) nevite nekdo kde stahnut obaly na hry? mam par her bez obalu kterych je ted plny internet, a chtel bych si k tomu vytisknout prebal, nemuzu nikde najit nic plnohodnotnyho ani s panem googlem :) vim ze na x360 toho bylo spoustu, jasne , diky palenkam, ale stejne.. predem dik Upraveno Červen 29, 2016 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jostrih Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 Google a za 10s mam vysledek. A mnoho dalsich https://vgboxart.com/browse-covers/PS4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 wopiczak udělal jsem jednoduše taky jsem nemohl najít vždycky je na google aspon předek tak jsem si s tím pohrál v irfanview a mám předek normalní a zadní jsem dal třeba ze staršího ročníku :) co potřebuješ za hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 (upraveno) Google a za 10s mam vysledek. A mnoho dalsich https://vgboxart.com/browse-covers/PS4/ to neni moc vysledek teda no :) jasne todle sem nasel taky, pripada ti ze to sou plnohodnotny obaly? me moc ne teda :) wopiczak udělal jsem jednoduše taky jsem nemohl najít vždycky je na google aspon předek tak jsem si s tím pohrál v irfanview a mám předek normalní a zadní jsem dal třeba ze staršího ročníku :) co potřebuješ za hry? jo tak predek se vzdycky najde ale neni to ono :) to sem si taky daval do krabicek na cd, ale ted sem si na to koupil origo modry krabicky , a az ted koukam ze nikde nic poradne neni,,, Upraveno Prosinec 19, 2015 uživatelem wopiczak Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 tak třeba uncharted http://www.mweb.co.za/games/view/tabid/4210/Article/19917/Uncharted-Nathan-Drake-Collection-Why-you-should-play-it-all-again-on-PS4.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jostrih Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 to neni moc vysledek teda no :) jasne todle sem nasel taky, pripada ti ze to sou plnohodnotny obaly? me moc ne teda :) Jen tak jsem kliknul na MGS a AC a u obou byla printable version ke stazeni. JS pravda ze dost tam toho neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Marně hledám obal na Dragon Quest Heroes. Ani na výše zmíněných stránkách nebyl. Nemáte ještě nějaké jiné kde bych ho mohl najít ? díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 (upraveno) hele to asi nenajdeš, ale na googlu je předek i zadek hry tak by nebyl problem si to udělat myslím že lepší než nic je to ve velikosti ve které to stačí vytisknout :) Upraveno Prosinec 18, 2015 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Odesláno Únor 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 Zdravím borci, je nějaká dobrá ověřená stránka kde si můžu stáhnout origi obal na hru a ne nějakej CUSTOM. Pár stránek jsem našel ale žádná hitparáda to teda není. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.