maxkane Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Zdravím, do nedávna mi šli přes FSD stahovat i updaty her. Nedávno jsem udělal update dashboardu a xko mi začalo dělat paseku. Nešli mi stahovat ani obaly ke hrám, ale s tím jsem si už nějak poradil v nastavení dashlaunche. Nevíte co s tím, aby mi šli zase stahovat updaty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 13, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 (upraveno) Dej si do Xboxu Autoru místo FSD3, v něm to už nejde, byla ukončen vývoj a podpora. Auroru stačí jen na kopírovat do Xboxu a v Dashlaunchi nastavit aby se ti spouštěla po startu konzole místo FSD3. Upraveno Prosinec 16, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 myslíš auroru??? a jde v ní něco podobného jako LINK v FSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 16, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 Jj myslím Auroru, to byl překlep s automatickým doplňováním slov Ano, podporuje Link, aspoň podle videí na Youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Aurora funguje a neni to ani nijak složitý na instalaci atd .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.