jadovak Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Zdravím, chtěl bych si pořídit nějaky hry 2-3 ,ale hlavní je aby se dal hrát multiplayer. Jaký hry se hrají nejvíc? Hraji všechny žánry. Díky moc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Call of Duty Black Ops 3, Star Wars Battlefront, Battlefield 4, Destiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jadovak Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 CoDBO3 už mám nejspíš bych vyzkoušel Destiny to mě podle gameplayu celkem láká. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Nejlepší MP má TLOU :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jadovak Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Super díky moc ani sem nevěděl že TLOU má MP. A příběh v singlu je taky TOP. Díky za radu přidávám do košíku! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssassinDejv Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Ahoj není tu někdo kdo hraje Tomb Raider Def. edition multiplayer ? Potřeboval bych někoho kdo by my pomohl získat trofej a na oplátku pomůžu i já, když tak se někdo ozvěte díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jadovak Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Nemyslím si že by se toto týkalo mého tématu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssassinDejv Odesláno Prosinec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2015 promiň ale podle skupiny jsem myslel že to sem patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.