Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Otázky kolem slotů


LUKY7

Recommended Posts

Zdravím, vím že se to tu několikrát řešilo, ale pořád tomu moc nerozumím.

Přecházím z PS3, a tak se v tom systému okolo slotů na PS4 vůbec nevyznám.

Jak píše nepster v hlavním vláknu: "Jen pokud je účet se zakoupenou hrou nastaven jako master, je možné tuto hru hrát po přepnutí na Vašem primárním účtu". Pochopil jsem to tak, že když koupím hru na jakýkoliv PSN účet a nastavím ho jako master, potom můžu hru hrát na svým vlastním účtu - neurčeným pro kupování slotů a zároveň když prodám kamarádovi sekundární slot, takže on bude moc hrát hru jen na tom účtu na kterým byl koupený, nikoliv na účtu který má on svůj vlastní.

Snad jste to pochopili. Moc to nechápu. Jde mi o to, abych koupil Fifu 16 a mohli jsme oba hrát online.

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte prosím Vás, mohli byste mi poradit jak vytvořit ten master acc, abych si mohl s kámošem kupovat hry na půl? Asi dělám pořád něco špatně. Mám si vytvořit účet, nastavit ho jako primární. (nevím kde se nastavuje to master, nikde jsem to nenašel v PSku) a pak koupím hru na tom acc a přihlásím se na svůj druhý účet na kterém normálně hrávám. Pak dám kamarádovi přihlašovací údaje k tomu účtu kde to bylo koupeno. Přihlásí se a může hrát??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsem se stal šťastným majitelem PS4. Mám v plánu koupit FIFU 16 a podělit se o ní s kámošem. Momentálně mám jeden účet se svým loginem na PSN, je nastavený jako primární.

Ptám se tedy jestli postup který popíšu je správně.: Vytvořím dalšího usera na PS4, udělám nový PSN login a nastavím ho jako primární, zakoupím FIFU na PS STORE a poté se mohu přepnout do vlastního účtu který je určen na hraní.

Kamarád si taky současně vytvoří usera, zadá login PSN na kterým je hra koupena, stáhne hru a může hrát online.

Může kamarád hrát na svým účtu EA nebo musí mít nový?

Mockrát děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale na svůj EA účet se bude moct přihlásit?

Ještě takový primizivní dotaz pro kontrolu.: Je tohle doufám plná verze hry, není to nějaká oholená verze? https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/fifa-16-deluxe-edition/cid=EP0006-CUSA02126_00-FIFA16DELUXEEDEU?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jedna důležitá otázka.:

Kamarád má na svém účtu zaplacený PS Plus, bude se mu to vztahovat na ten účet, na kterým je zakoupená hra?

Když já si koupím PS Plus na svůj primární účet ( User 1) bude to platit i když to koupim na ten účet, který je určen na nakupování?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu