macplash Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 používate stojan? na väčšine promo fotiek je konzola odfotená na výšku, ale stojan nie je súčasťou balenia. má nejaké výhody? (lepší prietok vzduchu, vkladanie média do mechaniky a pod..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 No spíše co jsem pochytil z diskuze tak je na tom konzole spíše hůř než líp. Více prý hučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Stojan nepoužívám, konzoli mám danou v televizní stolku pod televizí, kolem ní mám trochu místa a že by hučela nějak moc se mi nezdá. Přirozenější je dávat disk do mechaniky vodorovně, alespoň pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Konzoli mám od začátku v origo stojanu. Pro mě jasná volba kvůli místu u TV. Za mě, bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.