userman Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Mam dotaz, musi umet pocitač, resp. základní deska, resp. bios umet nabootovat z usb?, vsichni tady pisete nabootuj z flashky, mam starej komp, bootovani z usb v nabidce biosu nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 19, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 jj musi ti to umet bootovat z flashky , zkus ten bios aktualizovat , pokud na tu tvou desku nejaka novejsi verze je :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
userman Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 mam jeste jeden dotazek, s updatem BIOSu u notasu uz jde boot z usb, chtel bych se zeptat jak je to s tim řadičem SATA, potrebuju nejaky do expresscard, jaky mi doporučite? je vhodny třeba tenhle ? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51622 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Slysel sem ze na notebooku to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Tak taky potvrzuji funkcnost. Moril sem se s tim ale 6h. Par figlu: pokud mate vse odpojeno a porad vam hlasi 0x7F - zkuste v pc postupne prohazovat sata kabel na dalsi porty pokud jste mongolove jako ja a snazite se konzoli zapinat ovladacem, tak to nedelejte - nechte ji normal bezet a pouze odpojujte a pripojujte napajeni dvd mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 lidi nevíta jak nahrát zpět origo FW EDIT:tak uz to vim sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mam problem,Pripojil jsem to tady na mechaniku postupoval jsem podle navodu ale v tom dosu nebo co to je se mi pak objevi status 0x51? a misto 0x73?a dal se nedostanu,nic to dal nedela...prosil bych o radu seriovi cislo tam pisu conzole nebo mechaniky? :) prosim o rychlou odpoved uz tady me z toho jebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 mno tak fakt diky,tak ja nevim jsem myslel ze nekdo poradite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 5, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Seriove cislo se zadava konzole , ne mechaniky ... Pokud ti to hazi jiny status tak skus zapojit mechaniku do jineho sata portu . Po spravnem statusu musis zapnout konzoli ... Ale to je v navodu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Seriove cislo se zadava konzole , ne mechaniky ...Pokud ti to hazi jiny status tak skus zapojit mechaniku do jineho sata portu . Po spravnem statusu musis zapnout konzoli ... Ale to je v navodu :D To jsme zkousel nejaky jiny napady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 tak kup řadič s via 6421, ja ho mam a vpohode jsou vsechny mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tristazmista Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Cau borci, nekdo s chipsetem VIA nebo NVIDIA z Brna, kdo by me s tim pomohl?? ICQ 493-465-731 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Kdy bych měl Benq tak to vyzkoušim no škoda že mam LiteOn:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 mam radic nvidia, odpojil som vsetko z MB, povypinal v biose, vyskusal som vsetky 4 SATA a stale mi pise status 0x7F, ma niekto nejaky napad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 tak som si zadovazil aj stare PC s VIA radicom a stale vypisuje 0x7F, uz ma to zacina stvat tak fajn, vyriesene pomocou http://console-forum.net/showthread.php?t=42272 ziadny problem, super, diky za navod!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamtudy113 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Cau mam otazku: kde najdu to seriove cislo konzole? Diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 pod carovym kodem... http://img198.imageshack.us/img198/3159/5665426568.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 lidi mam ve svem Xboxu firmware 1.4 a chci si tam dat 1.6,muze te mi nekdo polopate vysvetlit jak?zkousel sem podle navodu a ne a ne to udelat...bud mi to nejak vysvetlete tady nebo na ICQ 438502883,diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oOJaNcOo Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 zdravim vas. mam taky problem ze mi nechce nacitat dvd key. mate s tym niekto skusenosti? jedna sa o mechaniku benq dakuejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davideso Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Caute chcem sa spytat je moc velky problem ked chcem flashnut xbox mam 1.4 a chcem na 1.6 a dosku mam tuti http://techgage.com/article/asus_p5k3_deluxe_wifi-ap/ sata radice su asi intel? :) a este jedna vec ked nemam v xboxe pri flashovani VIDEO kabel ale HDMI kabel ej to moc velky rozdiel? diki za odpovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davideso Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 chlapci prosím, ktoré s týchto troch vecí si mám vybrať na flash :) thx:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 chlapci prosím, ktoré s týchto troch vecí si mám vybrať na flash :) thx:bash: to první je od nějakého emulátoru typu Daemon Tools (Alcohol 120%, atd...) druhý by měl být ten, na kterém by měla být mechanika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polbran Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 flash z 1,4 na 1,6 jsem si dělal sám pomocí prográmů DosFlash_V1.7_Build_20081223 a 360FW-Toolbox-v4.8 vše jednoduché jen přepsání key.Samozřejmě že přes sata ředič.Ale nejdříve po zapojení se mě to vše rozblikalo červeněa hláslo chybu myslím E71:cry:,po odpojení ze sítě to pak už šlo neš ze to začlo při hře sekat.Skusil jsem dát rozlišení na max a uš to dupe:wohow:.Jen mám otázku proč me jdou nové hry i starší jen mě přestal jít WOLFESTEIN ani to nenačte jet se objeví přehrát.dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojoman Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 zdravim, vcera som si kupil xbox 360 a citam navody na ten flash. chcem sa opytat, mozem rovno flashovat na 1,6 alebo to ma mat nejaku postupnost? a navod na 1,6 je cely? len tak na rychlo som to cital a navod na 1,6 je nejaky kratky.... budem sa v tom este brlat a hladat. ak je nieco aktualnejsie, nejake navody a rady, tak mi prosim dajte vediet. dakujem edit: este by som sa chcel spytat ci sa tymto nezmensuje zivotnost (pri uspesnom flashnuti :) ) dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 zdravim, vcera som si kupil xbox 360 a citam navody na ten flash.chcem sa opytat, mozem rovno flashovat na 1,6 alebo to ma mat nejaku postupnost? a navod na 1,6 je cely? len tak na rychlo som to cital a navod na 1,6 je nejaky kratky.... budem sa v tom este brlat a hladat. ak je nieco aktualnejsie, nejake navody a rady, tak mi prosim dajte vediet. dakujem edit: este by som sa chcel spytat ci sa tymto nezmensuje zivotnost (pri uspesnom flashnuti :) ) dakujem Aktualni FW na Benq je 1.61 postupnost tam neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts