macplash Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 (upraveno) bol by niekto taký dobrý a odfotil mi kartu na PS+ membership z oboch strán, nech to môžem upraviť a vytlačiť? chcem to priložiť k PS4 ako darček a keďže som dobil členstvo online cez kreditku, nemám žiadny fyzický produkt, ktorý by som mohol vložiť do obálky, aby sa to rátalo.. je jedno, či to bude EN, UK alebo CZ, ja už to nejako upravím.. je to pre malého syna a ten to nejak extra skúmať nebude.. dúfam:) vopred vďaka! Upraveno Prosinec 19, 2015 uživatelem macplash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 (upraveno) čau zadej do google vyhledavače ps plus card a v obázcích tam nadeš třeba: https://www.google.cz/search?q=czk&biw=1920&bih=985&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiVusXWpujJAhXEs3IKHZTSDf4Q_AUIBigB#tbm=isch&q=ps+plus+card&imgrc=0bz-5M4OFBr0TM%3A Upraveno Prosinec 19, 2015 uživatelem lostkojot . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 googlil som dosť.. ako som napísal v SS, toto je iba krabička z prednej strany.. obal na krabicu už mám, ten som spravil.. ja zháňam "to vnútro", prednú aj zadnú stranu.. viď. priložené obrázky, resp.niečo podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Myslíš toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 nie presne, ale myslím, že môžem použiť aj to! díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Tak tohle je přímo můj scan originálu(bohužel kupováno ještě v době PS3) pokud chceš můžu hodit i zadek - ne svůj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 toto mi úplne stačí.. upravil som si to podľa potreby, účel to určite splní;) ešte raz díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts