Sylvuš Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Ahoj, mohla bych někoho poprosit o změření krabice od PS4? Šířka, délka + výška. Moc by mi to pomohlo, děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 (upraveno) zdravím pokud se Vám jedná o tu papírovou krabici tak 11,5x43,5x36.5 cm ale když to měřím jinde tak jsou tam rozdíly až 3 mm a to u všeho-- třeba tloušťka krabice je těch 11,5cm ale měřeno jinde tak tam je 11,8cm ---:) Upraveno Prosinec 19, 2015 uživatelem okajos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sylvuš Odesláno Prosinec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 zdravím pokud se Vám jedná o tu papírovou krabici tak 11,5x43,5x36.5 cm ale když to měřím jinde tak jsou tam rozdíly až 3 mm a to u všeho-- třeba tloušťka krabice je těch 11,5cm ale měřeno jinde tak tam je 11,8cm ---:) Také zdravím, moc děkuji, to jsem potřebovala vědět, milimetry nehrajou roli, protože teď už vím, že dárková krabice, do které to chci dát je velká dostatečně. Abyste nemyslel, že jsem líná, já to mám schované u kamarádky, která není celý víkend doma a oněch krabicí už vzhledem k času v obchodě moc nemají, tak si potřebuji pohnout a krabice není zrovna levná, tak jsem nechtěla riskovat. Moc děkuji a přeju krásné svátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sylvuš
Ahoj, mohla bych někoho poprosit o změření krabice od PS4? Šířka, délka + výška. Moc by mi to pomohlo, děkuji!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts