Lu82 Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Hrajete někdo tuhle hru? Mám dva problémy v misi Soviet Installation, první problém dle mně musí byt bug. 1.problém na obrázku jak je zakroužkovaná ta mise, tak na onom místě v jeskyni na mně nikdo nečeká je tam prázdno. Když mrknu na youtube tak tam stojí borec který mi má dat úkol, ale já tam nikoho nemám. Takže nemůžu tuhle misi udělat na 100%. 2.problém zatím nemám foto (v podstatě se jedná o místo na fotce v příloze u tlačítka B exit v pravém dolním rohu fotky) , ale nemůžu se dostat na určité místo v pravé dolní části mapy (v ruské továrně) je místo kde je strong box a survival caches, ale nevede k němu cesta. Dle youtube tam je i tábor a v strong boxu je schovaná výbava k lezení po stěnách atd. za pomocí šipek. Umíte někdo poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Pravděpodobně si někde něco opoměl, už jsem za touhle částí takže bug asi ne to je k prvnímu problému, ale u toho béčka to je druhý problém který máš to taky nemužu vyzbírat nemůžu se do ty části zatím dostat i kyž už jsem za ní, buďto se tam dostanu až v pozdější části hry neboť tam má snad být nějaký tábor který bude přístupný až později, ale uvidím mám splněno asi 45% z hry. Jinak super záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Jo tak bug to fakt není na ono místo se vrátím později v příběhu to též platí pro můj druhý problém. Nyní jsem cca na 74% a hra je fakt úžasná. Zajímavě udělaná hra, kdyby takových her bylo víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Prosinec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 (upraveno) Moje řeč o dost lepší než už tak dost dobrý předchozí díl, především pro tuhle hru jsem si koupil Xone jinak hraju hlavně na ps4, mám rád na ps dost podobnou serii Uncharted, ale Tomb Raider je určitě lepší protože to neni takový tunel který má prvky RPG vylepšování a hlavně spoustu puzzlů, to mám moc rád:) Upraveno Prosinec 31, 2015 uživatelem Draken666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndrejJS Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Ahoj, rád bych se zeptal, je možné že by mi někdo poslal save pro tomb raider, začal jsem to hrat na xbox 360 a mám asi 50% a ted jsem pořidil xbox one se stejnou hrou a nechce se mi to hrat cele znova. dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.