Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rise of the Tomb Raider


Lu82

Recommended Posts

Hrajete někdo tuhle hru?

Mám dva problémy v misi Soviet Installation, první problém dle mně musí byt bug.

1.problém

na obrázku jak je zakroužkovaná ta mise, tak na onom místě v jeskyni na mně nikdo nečeká je tam prázdno. Když mrknu na youtube tak tam stojí borec který mi má dat úkol, ale já tam nikoho nemám. Takže nemůžu tuhle misi udělat na 100%.

2.problém

zatím nemám foto (v podstatě se jedná o místo na fotce v příloze u tlačítka B exit v pravém dolním rohu fotky) , ale nemůžu se dostat na určité místo v pravé dolní části mapy (v ruské továrně) je místo kde je strong box a survival caches, ale nevede k němu cesta. Dle youtube tam je i tábor a v strong boxu je schovaná výbava k lezení po stěnách atd. za pomocí šipek.

Umíte někdo poradit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravděpodobně si někde něco opoměl, už jsem za touhle částí takže bug asi ne to je k prvnímu problému, ale u toho béčka to je druhý problém který máš to taky nemužu vyzbírat nemůžu se do ty části zatím dostat i kyž už jsem za ní, buďto se tam dostanu až v pozdější části hry neboť tam má snad být nějaký tábor který bude přístupný až později, ale uvidím mám splněno asi 45% z hry. Jinak super záležitost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje řeč o dost lepší než už tak dost dobrý předchozí díl, především pro tuhle hru jsem si koupil Xone jinak hraju hlavně na ps4, mám rád na ps dost podobnou serii Uncharted, ale Tomb Raider je určitě lepší protože to neni takový tunel který má prvky RPG vylepšování a hlavně spoustu puzzlů, to mám moc rád:)

Upraveno uživatelem Draken666
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu