albinek17 Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 po spuštění hry a během hry mi to píše v levém horním rohu " Gameplay recording has resumed because you exited the blocked scene" při hře nejdou nějaké animace. Nevíte zda se to dá někde nastavit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 ahoj, podle toho co píšeš mi to přijde jakoby ses pokoušel streamovat nějakou sekvenci, kterou si vývojáří streamovat nepřejí. Většinou se jedná o nějaký závažný spoiler v příběhu typu unesli ledničku a vyžrali manželku. Toto upozornění by mělo jít vypnout v nastavení share / share settings. Share Menu > Press Options button > Share Settings > Video Clip Settings > Display Icon for Blocked Scenes a zmazat fajfku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 albinek17 Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 děkuji Ti moc :) bylo to tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
albinek17
po spuštění hry a během hry mi to píše v levém horním rohu " Gameplay recording has resumed because you exited the blocked scene" při hře nejdou nějaké animace. Nevíte zda se to dá někde nastavit? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts