Patrik008 Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Ahoj, asi budu vypadat jako pitomec, ale už nějakou chvíli hledám odpověď a nedaří se mi najít. Teda.. když jsem si koupil ps store na rok pro PS4 a přihlásím se tam, bude mi fungovat i na PS3, kterou mám registrovaný na stejný účet? Nebo je potřeba koupit jeden roční přístup na PS3 a další na PS4? Díky moc za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Ahoj, pokud myslíš plusko, tak to je vázané na účet/nick. Takže bude fungovat i na ps3 a vitu, když se přihlásíš se stejným účtem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Předpokládám, žes myslel PS plus - jeden účet s pluskem samozřejmě funguje pro obě konzole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik008 Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 (upraveno) No tak super :-)). Díky moc! ///EDIT by drak3go: Zodpovězeno, téma ZAMYKÁM. Upraveno Prosinec 31, 2015 uživatelem drak3go LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patrik008
Ahoj, asi budu vypadat jako pitomec, ale už nějakou chvíli hledám odpověď a nedaří se mi najít. Teda..
když jsem si koupil ps store na rok pro PS4 a přihlásím se tam, bude mi fungovat i na PS3, kterou mám registrovaný na stejný účet?
Nebo je potřeba koupit jeden roční přístup na PS3 a další na PS4?
Díky moc za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts