Patrik008 Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2015 Ahoj, asi budu vypadat jako pitomec, ale už nějakou chvíli hledám odpověď a nedaří se mi najít. Teda.. když jsem si koupil ps store na rok pro PS4 a přihlásím se tam, bude mi fungovat i na PS3, kterou mám registrovaný na stejný účet? Nebo je potřeba koupit jeden roční přístup na PS3 a další na PS4? Díky moc za radu.
0 Mandaz Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2015 Ahoj, pokud myslíš plusko, tak to je vázané na účet/nick. Takže bude fungovat i na ps3 a vitu, když se přihlásíš se stejným účtem
0 pilulkin Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2015 Předpokládám, žes myslel PS plus - jeden účet s pluskem samozřejmě funguje pro obě konzole.
0 Patrik008 Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2015 (upraveno) No tak super :-)). Díky moc! ///EDIT by drak3go: Zodpovězeno, téma ZAMYKÁM. Upraveno Prosinec 31, 2015 uživatelem drak3go LOCK
Otázka
Patrik008
Ahoj, asi budu vypadat jako pitomec, ale už nějakou chvíli hledám odpověď a nedaří se mi najít. Teda..
když jsem si koupil ps store na rok pro PS4 a přihlásím se tam, bude mi fungovat i na PS3, kterou mám registrovaný na stejný účet?
Nebo je potřeba koupit jeden roční přístup na PS3 a další na PS4?
Díky moc za radu.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts