Noxx Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 zdravím, mam dotaz ohledne Metal Gear Solid: Portable Ops Plus, jedna se o MGS: PO s pridanymi nakymi bonusy takze MGS: PO vubec nemusim mit, nebot maji stejny obsah a PLUS verze ma jeste neco navic, nebo se jedna (PLUS verze) o pokracovani pribehu, popř. jiné zakoneční a podobne?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 mise jsou jiný než v po,nehrál sem to moc dlouho,ten styl mě nějak nebral,ale je to myslim pokračování příběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Je to k ničemu, vůbec bych to nehrál, už tam snad není ani příběh, prostě jen mise na easy,normal atd, musíš je dohrát všechny a většina úkolů je typu dojdi z místa a na místo b, radši si zahrej normální portable ops, je to dobrý možná tak na multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 opravdu tam neni zadny pribeh? MGS: PO sem dohral neska rano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 sry, asi se to netýká uplně po+ ale mg jo. mohl by mi někdo poradit sem úplně vyřízenej mám rozehráté origo a sem hned u začátku, už sem si ukradl jednoho vojáka a nechce mě to pustit do další mise myslím že už si ho musím vzít s sebou. ale prostě v tom menu ho nemůžu dostat do týmu, přiřadim ho někam ale když z toho vyjedu tak mi zase cambel plácá to samé. díky za help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Leden 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 sry, asi se to netýká uplně po+ ale mg jo. mohl by mi někdo poradit sem úplně vyřízenej mám rozehráté origo a sem hned u začátku, už sem si ukradl jednoho vojáka a nechce mě to pustit do další mise myslím že už si ho musím vzít s sebou. ale prostě v tom menu ho nemůžu dostat do týmu, přiřadim ho někam ale když z toho vyjedu tak mi zase cambel plácá to samé. díky za help musis ho přiřadit do sneaking unit (pomocí čtverečku).... pořípadě sežeň další vojáky :) (1 je preci jen dost malo:) ) tak jinak dle navodu http://mgs3.bonusweb.cz/mgs_bb/odkazy/navod.htm to ma byt takle : Nejprve než se pustíte do samotného hraní, je nesmírně důležité si říci o vaší budoucí jednotce Fox Hound. Vojáky začnete verbovat zhruba po 3 operaci. Ti vám poté hlásí z prošlých úrovní neobvyklosti. Pokud se vám náhodou nezobrazuje další mise, je to právě tím, že nemáte rozmístěny špióny. Když chcete unést vojáka, stačí ho uspat a odtáhnout k vašemu nákladnímu autu. Rovněž je důležité dávat vojáky na výzkum techniky. z toho vyplyva ze musis naverbovat nekolik vojaku a dat je do spy unit aby zjistili teren pro dalsi mise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 jasné chápu díky moc i když je zde řeč o něčem jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.