rodney2000 Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 hledam lidi co hrajou RSS na xku :) muj GT : r0dneyCZ (druhy znak je nula) :) headset samozrejme mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Zdarec pridavam se k MP muj nick GT je Koben Bigelow a budu rad kdyz sezenu stabilni 4 hrace do hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 Taky se pridavam...Miki4everXL ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oxygenus Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 taky bych se pridal :) gt: OxygenusCz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 (upraveno) Dnes jsem poridil Rainbow, tak kdyz nekdo bude chtit rad zahraju gt: Senndman Jaj oni tam pridali cestinu nebo je tam od zacatku? Upraveno Červenec 9, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
answercz Odesláno Červenec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2016 AnswerCZ mám to týden, a zatím si to moc nedávám. Tak si mě přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 Ted behem dvou dnu me casto hra zamrzava, tak jednou do hodky. Netusi nekdo proc, jine hry to nedelaji. Tak nevim jestli to nahodou nedela jen u tech bodovanych zapasech co se odemkne od lvl 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 Rainbow Six Siege bude behem nasledujciho vikendu pristupny zdsrma vsem predplatitelum Xbox Live. Kompletni hra vcetne vsech map. zdroj: tiskova zprava Microsoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.