limus Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 Dobry den ,mam problem s ovladacem.Kdyz ho chci zapnout tak jen rychle blika bile a jinak nic a to jen ,kdyz ho dam na nabijecku.Nevite v cem muze byt problem?Dekuji za radu. Ps ovladac mam. mesic a pul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salvas Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 Takhle mi bliká vždy, když není spárovaný s konzolí. Zkusil jsi ho znovu spárovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 limus Odesláno Leden 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 prave ze ani sparovat nejde.Ale tohle blika fakt rychle ,3x posobe rychle blikne ,pak vterina mezera a pak zas 3x blikne,druhej ovladac jsem zkousel odpojit a zapnout a ten tak rychle neblika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 libcenko Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 Já bych se s tím moc netrápil a rovnou poslal nebo odnesl na reklamaci (pokud ho máš v záruce). U ps3 jsem měl také problém s ovladačem. Odnesl jsem ho na reklamaci a za 14 mi dali nový kus. U ps4 se to určitě řeší podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 limus Odesláno Leden 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 Tak jsem ho zkusil pripojit pres org usb drat a kdyz jsem spustil ps a na ds jsem zmazkl tlacitko pro zapnuti,tak jen parkrat bliknul bile a pak jednou oranzove a jinak nic a ani se nepripojil.reset ovladace nepomohl,tak pujde na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 limus Odesláno Leden 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Musim nechat reklamovat celou ps4 a nebo mužu poslat do sony jen ovladač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Stačí pouze ovladač. Samozřejmě musíš ale zasílat s účtenkou, modelem a výrobním číslem PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krois Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 zdravím, mám taky problém s vibracemi na gamepadu, ale jen ve hře Fifa 16. V jiné hře (uncharted) mi fungují. Zkoušel jsem už i reset, ale nic. v té fifě mi to nevybrovalo nikdy co mám ps1, jiným to jede. Můžete mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salvas Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Vážně to je takový problém? Zrovna u téhle hry si myslím, že jsou vibrace pokud zbytečné. Pokud si vzpomínám, tak mě ve FIFA 15 to také moc nevibrovalo. Pouze pokud byla nastřelena tyčka nebo občas při penaltách pravděpodobně kvůli znervóznění :-D Jinak k problému. Zkoušel jsi se kouknout do nastavení jestli tam někde nejsou vibrace vypnuty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krois Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 právě v nastavení hry to nikde nevidím. Jestli je to takový problém? Jen chci mít maximální požitek ze hry a využívat všechny funkce jako ostatní. Třeba u těch penalt, když hrajem turnaj ve víc lidech a často rozhodují penalty není špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 mam stejny problem gamepad jen bile blika.....da se to nejak vyresit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kellso Odesláno Březen 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2021 Zdravím mám taky problém že pravú aj ľavú analógovú páčku mi stále tlači do predu aj keď na páčke nemám prst.. Chcem sa spýtať či sa to dá nijak jednoducho opraviť alebo radšej kúpiť nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaVlosus0 Odesláno Červen 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2021 V 8. 1. 2016 at 12:02, limus napsal: Mám problém že mi nejdou s PS4 spárovat žádné ovladače. Ať už jsem to zkoušel s mými dvěmi ovladačemi, nebo jsem to zkoušel s ovladačem od jiného člověka, pořád to jen bílé blikalo. Moje ovladače jdou spárovat s jiným PS4 ale s tím mojím nejde spárovat žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červen 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2021 Zkus ho zapojit pomoci kabelu v safe modu, vypada to na vadny bluetooth modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
limus
Dobry den ,mam problem s ovladacem.Kdyz ho chci zapnout tak jen rychle blika bile a jinak nic a to jen ,kdyz ho dam na nabijecku.Nevite v cem muze byt problem?Dekuji za radu. Ps ovladac mam. mesic a pul.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.