Ecthelion Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Hraje nekdo ? Nevim, jestli se tu nekdo takovy najde. Ja tohle hral a dohral. Uz jsem se tu kdysi docetl, ze je to docela tezke a nezazivne. Ale ja musim rict, ze hry podle pravidel D&D nebo AD&D jsou podle meho gusta (uvedu priklady pro PC - Baldur´s Gate 1,2, Eye of the Beholder...atd). Samozrejme i ostatni hry typu FF,Jeanne D´Arc apod.... jsou moje krev. Hra je opravdu tezka, teda hlavne zacatky, nez se vypracujete a osvojite si spravnou taktiku. Moje sestava - Human - Paladin, Human - Barbarian, Dwarf - Fighter, Elf - Wizard, Elf - Cleric, Halfling - Thief. Takze vicemene tradicni RPG sestava. Nebudu se tu zminovat o taktice, tu si kazdy musi najit sam, jen pokud by mel nekdo zajem, muzu v necem poradit. Jestlize nekdo ceka, ze bude po kazdem souboji levelovat, tak at na to rychle zapomene. Neni hra, kde muzete dosahnout 70.lvlu apod. ;) Max lvl je tu 20. Ani nechci psal plusy nebo minusy, kazdemu se na hre muze libit ci nelibit neco jineho. Jen chci rict, ze i pres kritiku mnoha lidi, je hra velmi dobra. Tento prispevek neni recenze ani reklama hry, ale jen me zajima, jestli to nekdo hraje nebo hral. Kazdopadne je hra urcena predevsim pro hard core RPG hrace, kterym nevadi, ze jejich postavy nebudou lvl 70. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Nevim, jestli jsem vylozene hardcore RPG hrac, ale tento druh her je muj nejoblibenejsi. Presto vsak musim rict, ze jsem hru po par hodinach odlozil a uz se k ni nejspis nikdy nevratim:-( To, ze je hra tezka bych bral spis jako vyhodu nez prekazku, ale vadila mi nijaka grafika, slaby pribeh a ponekud tezkopadny interface hry. Myslim, ze jsem stravil vic casu pobihanim po hernim menu, nez planovanim boje a bojem samotnym:-( Pravda je, ze hra se snazi byt (v ramci svych pravidel) pomerne realisticka (omezene levelovani apod.), ale tento aspekt pro mne ztraci vyznam v okamziku, kdy moje postava, zabita v boji, ozije v inventorari pro dalsi souboj (at zije Fire Emblem na GBA!). Kdyby nebyla Disgaea, kdyby nebylo Final Fantasy Tactics a nebyla ani Johanka ..., tak snad - ale ony ty tri zminene hry jsou;-) Nastesti:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.