Stabilblack Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Čaute, mám problém ktorý neviem vyriešiť. Po načítaní misie mi vyskočí toto okno a neviem co robiť. Začalo to z ničoho nič a hra nejde hrať. Veľmi pekne ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Odpoj ps4 zo siete (internetu) a mas po probleme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stabilblack Odesláno Leden 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Odpoj ps4 zo siete (internetu) a mas po probleme. Myslíš len reset internetu? Bez internetu to asi nepôjde hrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Pisal si,ze po nacitani misie. Ked hras multak,jasne ze ti to nepojde...ale,ked ti ide o kampan - odpoj sa a hras. Tieto chyby su inak na strane EA a istu dobu to robilo aj mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stabilblack Odesláno Leden 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Pisal si,ze po nacitani misie. Ked hbu ras multak,jasne ze ti to nepojde...ale,ked ti ide o kampan - odpoj sa a hras. Tieto chyby su inak na strane EA a istu dobu to robilo aj mne. Stále mi to nejde.. Odpojím internet a potom hlási chybu internetu, a keď spustím s pripojenim zas ten error.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Este raz...Hras solo kampan alebo multiplayer??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 při solo kampani akorát křížkem potvrdíš a hraješ bez připojení k ea serverům. Ale mulťák ti nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 Ved 3x som mu to uz pisal a nerozumiem,kde je problem. Ked hras kampan - nepotrebujes byt online! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stabilblack
Čaute, mám problém ktorý neviem vyriešiť. Po načítaní misie mi vyskočí toto okno a neviem co robiť. Začalo to z ničoho nič a hra nejde hrať. Veľmi pekne ďakujem za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.