Attila Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2016 Jestli ta první otázka je na mně,tak štvalo mně časové omezení když jim stejně hra nejede.Ale už mi je to jedno.Hra se mi stejně nelíbí.Mraky věcí kolem a přitom celkově nic moc. P.S. "nejlepší" na tom je,že protivník vydrží přežít půl zásobníku do hlavy.:) Citovat
MajlloB Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2016 To je tvuj nazor a ja ho respektuji. Hru jsi zkusil nelibi se ti nic se nedeje, ja ti ji vnucovat nebudu :-) kazdy mame sve. Citovat
MagorX Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2016 Destiny se dalo stáhnout jako trial version ,a chytlo to snad všechny.Až po cca 10hod čistě v singlu došel obsah a přidávali DLC. Tak by to mohl dát i v The Division ,ať si tedy uděláme obrázek o kvalitě tohoto produktu. Citovat
MajlloB Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2016 Tak kdo planuje hrat The Division na Xone, tak si me pridejte rad s nekym zahraju. Hru budu kupovat hned pri startu a moje GT je Senndman. Ted uz jen vydrzet do osmeho :-). Citovat
cuddereurope Odesláno Březen 6, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2016 Budu v úterý kupovat, kdyžtak si mě přidejte - Kossssak Citovat
Richardv Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2016 Uz mam zakupenu a stiahnutu Gold edition,kto chce zahrat v party pridajte si ma: risovranovsk Citovat
Anyndur Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2016 V případě zájmu o hru ve více lidech si mě přidejte Fash153. Citovat
skresa Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2016 Kdo by chtěl hru ve více lidech můj nick J4sonX1 Citovat
Jarda66 Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2016 Jak tohle může někdo hrát, nechápu.... Citovat
DeviR1 Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 Zkus být prosím trochu konkrétnější ohledně své skepse. Přemýšlím, jestli si to mám koupit, tak bych rád věděl, co se ti na tom nezdá. Citovat
MajlloB Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 Mrkni se do vlakna PS4 kde se o tom hodne mluvi at se nemusim rozepisovat tady a zjistis, ze hra je vynikajici. Ja osobne ji hraju na Xone a jsem hodne spokojen a moc si to uzivam. Citovat
DeviR1 Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 Ok, tak jen rychlá a jednoduchá otázka: Když bych chtěl hrát jen sám, co-op bych zkusil jen výjimečně - má to smysl? Citovat
Draken666 Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 (upraveno) Zatím hraju jenom sám a hra mě baví, jsem takový trošku vlk samotář, takže asi doporučuju. Upraveno Březen 10, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat
MajlloB Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 Jasne ma, ja to taky hraju zatim sam a bez problemu. V co-opu muzes hrat ty same mise, ale treba na obtiznost hard, kde uz je to hodne znat. Sam si to das v pohode na obtiznost normal a i v DZ se muzes potulovat sam neni to dane tak, ze proste musis hrat s partou lidi. Zalezi ciste na tobe. Kdyz budes chtit klido si me pridej a muzem nekdy dat v parte, kdyz bude chut. GT Senndman. Citovat
eRik Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 na harda se to vůbec nevyplati, je to tezky jak cep a jeste za to neni nic navic, mimo jedny veci na konci, trapny. Citovat
Kinimod84 Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 (upraveno) Tak pro mě je to těžký i na normál ted jsem v tom obchodáku jak musím ty bankovky nakažené hledat a tam to vůbec nedávám jak tam příjde ten kosnický nebo jak se jmenuje :) nějaké rady jak na něj? Upraveno Březen 10, 2016 uživatelem Samopall Citovat
MajlloB Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 No ja se snazil vystrilet vsechny kolem bosse a pak jsem jel jen jeho a furt v pohybu. Dobry je ho davat kolem jezdicich schodu. Citovat
Kinimod84 Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 jj taky jsem to tak dělal už jsem myslel že je tam jen on tak jsem vždycky utíkal na schody a obešel ho, ale pak se tam zas někdo další objevil a bylo to v háji :) Citovat
Jarda66 Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 Zkus být prosím trochu konkrétnější ohledně své skepse. Přemýšlím, jestli si to mám koupit, tak bych rád věděl, co se ti na tom nezdá. Protože mi online hry absolutně nic neříkají a tohle je podle mě totální slátanina bez špetky myšlenky.... Citovat
GALBATOR Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 O čem je tahle hra v singlu? Všude jsou jenom videjka různejch paret lidí jak běhají a střílí po sobě ... přijde mi že je to jen mulťák proti lidem ... :) Citovat
Jarda66 Odesláno Březen 10, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2016 (upraveno) O ničem... Upraveno Březen 10, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat
Ferdie Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2016 Ak má niekto záujem o spoluhráča, kľudne si ma pridajte. GT: caLAMAda77. Ešte len začínam hrať. Citovat
Jiřulka Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2016 Pokud někdo hraje odpoledne mezi 13-18h tak si mě přidejte, hlavně mi jde o Dark zónu, kde běhat o samotě je o hubu a nemyslím jen kvůli ostatním hráčům Citovat
Anyndur Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2016 (upraveno) @Johaness: Jsi v singlu plníš hlavní/vedlejší mise a encountery. Můžeš je zkoušet sám, nebo si dáš vyhledat dalšího hráče ve hře. Btw mám dotaz. Když dám matchmaking a hra mi vyhodí náhodnýho agenta, je možný se s ním nějak zvukově spojit ingame? Vedle jména běhá zvuková stopa, ale vubec nic neslyším a občas je to dost frustrující. Upraveno Březen 11, 2016 uživatelem Anyndur Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.